Daca ai ambitie da logic, dar daca nu iti spun ca n-are rost eu ma las de tot ce ma apuc, deci daca chiar te pasioneaza chestia asta eu spun ca merita
Bafta
Daca te pasioneaza acest lucru, sigura ca da. Orice lucru pe care vreai sa il inveti indiferent de ce este vorba(skateboard, programare, webdesign, grafica), de la o varsta frageta iti fa fi de folos peste multi ani, si o sa obtii experienta in ceea ce vrei sa faci tu. Succes.
Parerea mea e ca daca iti place cu adevarat, eu zic sa te apuci sa vezi daca te pricepi si merge treaba, iar dupa asta vezi ce ai de facut pe viitor. Urmeaza-ti ' inima' . daca asta vrei, fa-o!
Nu sunt fan al sportului acesta dar daca te pasioneaza normal ca merita. Merita sa-ti urmaresti pasiunile, oricare ar fi ele.
Dar fa-mi o favoare, invata sa mergi calumea, da-te pe rampe in skatepark nu pe strada in fata blocului cum vad o gramada de pustani.
Daca a trecut mai mult de 3 luni de cand te dai pe skateboard, inseamna ca nu e doar o placere de moment si ca esti dispus sa inveti. Asa ca ia-ti una. Daca nu au trecut 3 luni, mai invata pe una mai veche/imprumuta sau cumpara una SH si vezi daca dupa cateva saptamani inca mai ai chef sa te dai pe ea.
Daca te intereseaza sa fii cat mai mobil prin oras, s-ar putea sa te intereseze si inventiile celor de la Razor, de genul Sole Skate-ului (sau, pentru avansati, Ripstikul sau Ripsterul, de genul celor de aici http://www.ciclop.eu/trotinete-1.html)
mariaaolguta întreabă: