| Anonymus3000 a întrebat:

Vreau sa invat sa merg pe role! Azi am iesit pe strada sa ma plimb am luato in deal si a fost bine m-am cam descurcat dar mergeam cam incet dar cand am mers la vale nu am putut sa merg decat un pic ( m-am lasat purtat de val) si cand am vazut ca iau viteza prea mare am incercat sa pun frana si am cazut in fund laughing Cum sa fac sa ma dau la vale? dau funda

4 răspunsuri:
| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Nu prea cred ca poti invata sa mergi pe role pe internet straight face

| AcidCuSange a răspuns:

Nu e destul de sigur.Adica asta poti invata si singur.Mergi pe drum drept, fiindca e mult mai sigur.Nu poti sa stii.[Parca as fi mamarolling on the floor].Da nah... Daca vine o masina...I don't want to see wave

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai intai ia-ti cu roti de silicon si ia-ti si aparatori apoi mergi incet si din ce in ce mai repede si nu-ti pierde echilibrul apoi cand mergi repede si e sa dai peste cineva si vrei sa pui frana fa asa: pune piciorul dreptin fata cu degetele spre stanga apoi ia celelalt picior si pune-l si pe el la fel apoi da din picioare rapid apoi de pui inapoi cu echilibrul.Bafta.

| Piikaa a răspuns:

Pai...da asa e nu prea poti invata sa mergi pe role pe net dar tot ce pot sa-ti zic este sa iti ti echilibru si sa incerci sa dai din picioare sa stii ca e mai simplu decat pe bikla cu 2 rotzi bine stiu si pe aia nu mai conteazaoh go onlaughingSper ca te-am ajutat putin:*