| Anonigga a întrebat:

Sall all, deci am 18 ani 1, 85 cm si 91 kg
deci nu stiu ce sa mai fac, definire sau masa
am grasime putina acolo in zona abdomenului si multa in zona soldurilor si a fundului si se vede urat asa cu solduri si fund....si nu stiu ce sa mai fac sad adica as face definire dar n.am suficienta masa si daca raman la programu de masa o sa ajung sa am c
u.r de femeie :'(
ce sa fac? sa ma bag la program de definire? merg daca nu.am suficienta masa? nu vreau sa fiu urias doar sa mi.se vada formele si mai ales fara fund si solduri. sad

cine are chef de misto sa se lipseasca

7 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Daca tu nu stii ce vrei ce sa iti zic eu? Daca te hotarasti lasi un reply si o sa te ajut

| Anonigga explică (pentru SiLaS):

Eu as vrea definire....sau macar sa ma subtiez la solduri si fund

| SiLaS a răspuns (pentru Anonigga):

Atunci iti trebuie un antrenament de tip cardio.Mers pe banda, bicicleta eliptica, steper, bicicleta normala, alergat.Scapa de carbohidratii din alimentatie combina carnea cu mix-uri de legume,lactate mananci doar seara inainte de culcare, ceva usor, un iaurt ceva. Dimineata fulgi de ovaz, paine integrala, lapte.Intre mese adauga o salata de fructe neaparat. Sper ca te-am ajutat bafta!

| FitnessTrainer a răspuns:

Apuca-te de definire. Nu conteaza ca nu ai destula masa musculara, o faci dupa.Mi se pare mult mai estetic cineva care este fit decat cineva cu multa masa musculara si la fel de multa grasime. Daca alegi sa continui sa faci masa, vei depune si mai mult strat adipos. Pana la urma e decizia ta. Daca vrei alte sfaturi despre alimentatie sau antrenament, lasa reply.

| Anonigga explică (pentru FitnessTrainer):

Da chiar as vrea un regim alimentar, am 18.9% grasime corporala si as vrea sa ajung la 10% dar prin fiare, alimentatie si rabdare... daca mai putea ajuta as fi recunoscator!

| FitnessTrainer a răspuns (pentru Anonigga):

Alimentatie:

Renunta complet la dulciuri, paine alba, ulei de floarea soarelui. Incearca sa mananci mai multa carne slaba (pui, peste, curcan, de vita slaba, de porc, slaba). Mananci si niste nuci sau arahide (pana in 100g), dar ai grija sa fie fara sare, si de preferat, crude. Axeaza-te pe legume cu putine kcalorii (fara linte, fasole), iar ca fructe, evita bananele si strugurii. Redu considerabil cantitatea de carbohidrati, proteine multe, si nu uita de grasimi (ulei de masline, nuci, etc.), pentru ca te ajuta.

Ca antrenament, lucreaza toate grupele musculare (ramai pe 8-15 repetari), si adauga doua sesiuni de cardio intens (20 de minute fiecare). Bea multa apa, mananca lamai(fara zahar), si rezista tentatiilor. Usor de spus, greu de realizathappy

P.S.: Sa nu te bazezi foarte mult pe fructe. Mananca doar 1-2 fructe pe zi, pentru ca si ele contin zahar.

| Robert_Alex_1997 a răspuns:

Frate, dai pe Kickboxing urht de tot fara rusine inca vei fi aplaudat nuiti fie frica de altii, si alearga si cel mai bun pentru slabit i lamaia