| vladdd16 a întrebat:

Sall all! vreau sa stiu daca cineva ma poate ajuta cu "problema" mea
Visul meu de mic este sa pot ajunge fotbalist.Am 16 ani si am jucat anul trecut la un club dar lucrulile nu au mers prea bine. Eu ma consider un jucator rapid si sunt si putin tehnic. Sunt stangaci.Problema mea este ca la antrenamente ma simteam bine si jucam bine da la meciuri nu faceam nimic bine. Eu cred ca mi-e frica de minge sau asa ceva. Daca cineva poate sa ma ajute cu sfaturi sau antrenamente care le pot face.Eu cred ca problema asta e pentru ca sunt un pic timid.

Răspuns Câştigător
| S7ukiGirl a răspuns:

Uite!
I-ati inima in dinti cand esti pe teren si zii: Eu sunt cel mai tare!
Nu trebuie sa-ti fie teama de ei sau de minge!
Poate esti prea emotionat cand esti pe teren alaturi de alti jucatori.
La antranamente e posibil sa te simti mai relaxat fiindca nu castigi sau pierzi.
Totul tine de increderea de sine!
Gandeste-te cat de bun esti la antranamente si zii: A venit randul meu sa arat lumiii ce pot!
Baga viteza mare la joc, si-ti zic sigur ca vei reusi ceva frumos!
Tine minte!
Increderea de sine e totul!
Incurajeaza-te!
Succes!

3 răspunsuri:
| GodOfWarBluRay264x a răspuns:

Salut si eu sunt stangaci si nu-i nimic doar trebuie sa intri mai tare la minge si sa joci calm si cu rabdare.Eu am doar 13 ani si joc aproape cel mai bine din clasa, nu am fost la niciun club de fotbal.Eu am invatat sa joc cu cei mari pe strada si acu nici eu nu ma mai speri de minge.si joaca si tu mai mult cu prieteni pe afara pe camp.

| nonamed a răspuns:

Stiu care e problema ta. Ai aceeasi problema ca a mea esti timid si cred ca mereu cand iti vine mingea la picior in meci te gandesti sa nu gresesti pasa si din cauza fricii de a nu gresi tu in majoritatea cazurilor cred ca gresesti. Si eu aveam aceeasi problema. Am jucat 7 ani de zile fotbal si eram cel mai bun la scoala in generala si eram capitanu echipei scolii dar acolo nu imi era frica si jucam perfect ma laudau toti si jucam bine pentru ca profesoara de sport nu ne certa nu ne zicea nimic. Dar la clubul de fotbal unde am jucat si am jucat la faru constanta 5 ani, eram la inceput foarte bun eram printre cei mai buni si muncitori dar cand incepusem sa jucam meciuri eram foarte timid pentru ca antrenoru tipa si injura pe margine si imi era frica sa nu il dezamagesc, dar eu tocmai asta faceam greseam de frica si il dezamageam. Pana la urma incepusem sa lipsesc de la antrenamente si am lipsit o data cam juma de an si m-a dat afara. Dupoaia am mers la alt club dar acolo nu m-am integrat bine si uite ca m-am lasat de acest sport sad. Acum am 18 ani si nu stiu ce sa ma fac.

Eu iti zic sa incerci sa te concentrezi pe minge ca e pacat daca ai talent sa nu poti sa profiti si sa nu te intereseze ce zic cei din jur. Si cel mai important e sa fii prieten cu toti aia de la fotbal adica sa iesi cu iei prin oras sa mai jucati fotbal si pe la scoli adica sa nu te vezi cu ei numai la antrenamente. Si asta e una din problemele care m-au facut pe mine sa nu mai pot juca la nivelu meu pentru ca nu mai aveam prieteni de la fotbal pe care sa ii cunosc din cartier si cu care sa ies. Mult succes si tinete de fotbal ca daca nu te tii o sa iti para rau mai incolo

| vladdd16 explică:

Tymbark cred ca cea mai mare problema e ca nu joc calm. Miar place sa stiu cum pot sa ma relaxez