Ceau
In primul rand nu te lua dupa raspunsul dat de ir3al..Viseaza la 700 de abdomene.
Cel mai bine este sa faci exercitii inainte de a manca cu o ora sau dupa ce ai mancat tot cu o ora.
Succes!
Un raspuns jalnic, visezi la 700 de abdomene? De ce cersesti funde? Ce castigi cu ele?
De obicei antrenamentele se fac cu 1-2 sau chiar 3 ore dupa ce ai mancat. In timpul antrenamentelor sa nu iti lipseasca apa. dupa ce ai terminat antrenamentul ia o gura de apa si 30 de minute nu te mai atinge de apa sau de mancar, dupa ce au trecut cele 30 de minute iti poti reincepe inapoi activitatile tale obisnuite
Funda?
Dupa masa te intinzi in pat si stai si te odihnesti pana cand simti ca te-ai golit si dupa aia te apuci sa faci si nu mai manca dupa 7 seara asa fac si eu.
Eu iti recomand dupa masa. Dar dupa doua ore, dupa ce mancarea se aseaza. Inainte nu ti-as recomanda, in primul rand ca te extenuezi si iti provoci foame si cand ajungi cu mancarea in fata mananci pana spargi ( cel putin in cazul meu ). Deci cel mai bine dupa . Alegerea iti apartine. Eu ca sa nu ma ingras alerg tot drumul pana la scoala si ajung si repede ( eu trezindu-ma inainte cu 20 minute de inceperea orelor ). Iti urez succes.
Bah domnisoara, ai grija cum vorbesti, raspuns jalnic auzi la ea ..la 12 ani mai si comenteaza in loc sa taci si sa ne multumescti ca iti raspundem
Fii atent la ce iti zic eu si nu il asculta pe superman de mai jos. Exercitile pentru dezvoltarea musculaturii se fac la minim doua ore dupa ce ai mancat, asta ca organismul tau sa aiba timp sa asimileze vitaminele si chimicalele pe care le mananci. Sa stii ca poti sa faci si de 10 ori pe zi exercitiile alea, daca faci o flotare acu si inca una peste doua ore degeaba. Esti cam mic ca sa mergi la sala sa ridici greutati, aia se face prin cls a 9a. Tu mai bine faci serii de 20 de flotari cu 5 secunde pauza intre ele, faci cate serii poti, si daca ai unde, fa cat mai multe tractiuni la bara fiindca astea chiar daca nu iti umfla muscii, o sa iti mareasca rezistenta si te faci mai puternic. Sa nu iei suplimente din alea, daca vrei poti sa iei vitamine si fier, dar nici alea in exces, si mai ales daca nu ai nevoie, sau mananca legume si fructe. Sper ca te-am ajutat.
Ce este gresit la raspunsul meu? eu asta fac si asta am raspuns.
Draga nu eu am pus intrebarea, si am grija cum vorbesc. Te supara adevarul? La 12 ani ce? Trebuie sa fie mintit? Ce e cu banalitatea aia de minciuna, auzi cica 700 de abdomene haha!
Ce castigi daca vei avea multe funde? Mi se pare chiar aiurea sa te milogesti.
Daca ti se pare minciuna treaba ta, eu am spus adevarul ti se pare anormal sa auzi ca cineva face 700 de abdomane de ce? pentru ca multi obisnuiesc sa stea in fata tv-ului mancand cipsuri?
Cum sa faci mai 700 de abdomene? Mai cresti..Nu`mi pierd timpul cu tine, poate mai vorbim dupa ce mai cresti.
Nu eu am pus intrebarea, iti repet, vad ca nu intelegi. Macar nu schimba subiectul.Hai sictir!
Tie ti se pare normal sau anormal sa faci 700 de abdomene?
In cazul tau anormal, scrie-mi dupa cum ti-am spus dupa ce cresti.
Chiar nu ma intereseaza, nu-mi mai scrie.Imi faci greata.