| xcristix a întrebat:

Sall, am auzit ca la fiecare exercitiu fizic facut timp de cateva luni zilnic o sa se obisnuiasca corpul cu el si nu o sa mai dea rezultate, si intrebarea:daca fac flotari vreo cateva luni bune zilnic si se obisnuieste corpul cu ele, daca o sa pun o greutate in spate o sa dea rezultate, adica o sa fie ca si alt exercitiu?

5 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Daca faci flotari mult timp, crede-ma ca te faci bine la corp.pentru ca se lucreaza mai multe grupe de muschi.winking deci, poti face flotari.si daca te obisnuiesti cu greutatea, poti pune o gantera/haltera pe tine.asa fac si eu:* si da rezultate:*

| corinusdeplus a răspuns:

Da intradev se obisnuieste organismul, dar maresti numarul lor si vor avea in contiunuare efect.Mai demult mi-a spus cineva ca dupa ce simti ca nu mai poti, mai fa 5 si abia apoi opreste-te.Cu greutatea pe spate nu sunt de acord ca iti strica coloana...Parerea meahee hee

| xcristix explică (pentru corinusdeplus):

Prin greutate vreoiam sa zic de ceva gen un rucsau sau ghiozda umplut cu nisip sau cu ce oi gasi. daca pun un rucsac o sa imi mai afecteze coloana?

| corinusdeplus a răspuns (pentru xcristix):

Pai un ghiozdan umplut cu nisip este foarte greu si in plus face si mizerie multa.Depinde cati ani ai, dar tu decizi acum, eu doar ti-am sp parerea mea...

| aceton a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa faci cat mai mult in fiecare zibatting eyelashes de exemplu azi faci 20 maine 25 poimane 29 si tot asa corpul o sa poata sa duca mai mult...p.s. asa am facut eu am 12 ani fac 45 de flotari in pumni si 70 in palmebatting eyelashes fac kick box de performanta si am pierdut la o liniuta ( tresa alergi pana la fiecare linie din sala si sa te intorci la capat pana se termina liniile )am facut 50 de flotari ca pedeapsa si de atunci am inceput sa fac flotarii