| Crysty1996 a întrebat:

Sall am auzit ca unele exercitii de sala iti opreste brusc cresterea Va rog sa imi spuneti care sunt acele exercitii si daca se poate sa atasati si un link cu un video in care sunt prezentate acele exercitii. Dau Funda la restul vot!

Răspuns Câştigător
| wallent1n a răspuns:

Exercitile de la sala nu neaparat te opresc din crestere, doara daca folosesti greutatzi prea mari, care iti solicita oasele si muschi asa ca poti sa faci sala linistit dar nu exagera prea mult cu greutatzile, si incearca sa faci si altceva pe langa sala, alergat, inot, ceva care nu te solicita foarte tare, asa nu vei ramane mic cu sigurantawinking

| Crysty1996 explică (pentru wallent1n):

SAll eu am auzit ca unele exercitii de exemplu daca iei greutatea in spate si faci genoflexiuni cu ea in spate tipul asta de exercitii nu te mai lasa sa cresti.A si mai ii ceva nu stiu sa inot asa ca o sa fac numai alergat mersi oricumbig grin ai Funda

4 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

E vorba de exercitiile cu greutati, de orice fel, in special greutati mari, pentru ca-ti afecteaza cartilagiile de la articulatii si nu mai cresti cum trebuie. de-abia dupa varsta de 20-21 de ani, cand se opreste cresterea la barbati, sunt indicate exercitiile de forta pentru dezvoltarea musculaturii. acum e mai indicat inotul, baschetul, inotul dezvolta mult mai bine, mai armonios si uneori chiar mai repede decat sala.