Am avut si eu o problema la fel ca tine aveam un pic scolioza era coloana ceva stramba mi-a dat niste exercitii sa ma agat de bara portii de fotbal de exemplu(rareori faceam) si mai erau niste exercitii mersul pisicii altele, dar nu le faceam in 2007 mi s-a descoperit si uite acum in nov 2011 cand am fost nu mai am nimic am stat drept nu cocosat si rareori ma agatam de bara.Deci nu e neaparat nevoie de exercitii decat sa stai drept si rareori daca ai o bara acasa in curte sau printr-un parc sa te agati cateodata.
Am avut si eu un inceput de scolioza.Am facut niste exercitii cu bastonul si alte exercitii la spalier, "Pisicute"(stat pe genunchi si maini si ridici mana-picior opus). Scolioza poate aparea si datorita cresterii bruste in inaltime, pozitiei incorecte la birou etc.Nu este nimic grav, trebuie doar sa fii atent la pozitita corpului intotdeauna. Sper ca am fost de ajutor
Buna! eu zic sa nu mai faci exercitii ca iti afectezi mai rau coloana! du-te la doctor si el iti va spune... poate iti va recomanda ceva creme nu stiu. sper ca am fost de ajutor!
Cipi1212 întreabă: