| diablo86 a întrebat:

Sall.Am o intrebare.Am 13 ani si sunt baiat dar nu am pieptul de loc dezvoltat.Cand eram mic nu faceam exercitii adica nu prea multe ca sa mi-l dezvolt de atunci.Dar as vrea sa mi-l dezvolt acum dar ma tem ca ori ce asi incerca n-ar fi de folos.Imi puteti suger niste exercitii? Dar nu sa merg la sala ca de unde sunt eu nu este sala.Cel mai detaliat raspuns primeste funde!

Răspuns Câştigător
| deeea28 a răspuns:

Este plin youtube-ul de exercitii pentru toate categoriile de muschi. Cauta exercitii pentru pectorali si sigur ai sa gasesti ceva care sa-ti placa sa faci si sa te ajute. Exercitiile specifice pentru asa ceva care le stiu eu sunt: cu doua gantere, nu stiu de 5 pe fiecare mana sau cat poti tu duce, nici prea grele ca o sa faci o febra de nu-ti mai trebuie, ridici mainile in fata, drepte si apoi le aduci pe laterale, nu sus, nu jos, pe laterale. Altele nu stiu, dar sunt eficace si astea. Oricum, sport trebuie sa faci mai mereu, trebuie sa te tii de asta, exact ca la sala. Sala e buna ca stii ca ai dat bani si trebuie sa te duci, dar acasa mai te apuca lenea si o lasi balta. Si inca o chestie, ca sa te dezvolti frumos, incerca sa faci sport pentru toti muschii, nu face numai pentru pectorali sa ajungi sa ai doar "sani", intelegi? Oricum succes, daca vrei poti, trebuie doar sa cauti.

2 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Apuca-te de un sport, te vei dezvolta bine (nu numai la piept)

| Wehes a răspuns:

Dupa cum a spus si greyhound mai sus, daca nu ai posibilitati sa mergi la sala, apuca-te si fa sport : fotbal si ce alte sporturi se mai fac pe acolo la voi.