| alas a întrebat:

Sall.Am o intrebare. Cum pot deveni mai puternic la lupta.In clasa mea cand o fata m-a impins pe la spat em-am luat de ea si vine unu slabanog si prost si indragostit de ea vine in viteza si imi da o palma.Eu m-am dus la el si voiam sa-l agat in cuier de pantaloni si stateam intro pozitie inclinat cu spatele spre el si vine un prieten de al lui si ma imbranceste cu umaru si mi se indoaie coloana si ma duc pe jos(ala e destul de bun la bataie). INcepe sa fug asi eu il prind si il iau de gat si dupa cel l-am luat de 5 secunde m-ai vin si alti prieteni de ai lui si era ceva gen 3vs1.Unu s-a lasat iar ala care l-am luat de gat a fugit in banca sa.Ramanem 1vs1.El foloseste 2 degeete intr-un mod foarte rapid, adica:

El isi face mana pumn si degetul aratator si cel cu care arati acel semn cu du-te dq si ma impungea in burta (eu sunt putin mai plinut).Il prind de o mana si voiam sa-ii rup degetu si ..Ala pe care l-am luat de gat se baga si el peste noi si devine lupta 2vs1 asa ca pan' a venit doamna ala a plecat si ramn cu ala cu degetele (1vs1) Si ala ma tot inpunge si imi da intr-un loc sensibil.Nu in testicule.Nu stiu unde dar m-a facut sa tusesc 30 de minute.

Ei bine eu vreau sa imi spuneti niste tehnici de lupta gen sa lovesti mai tare si sa lovesti undevba unde sa-l doar mai tare.Atat cat si sa imi spuneti tehnici de aparare.

Cel care ma v-a ajutat sa-l bat(referindu-ma sa pot eu sa-l bat nu sa ma ajutati voi sa veniti la mine in scoala) i voi da funda

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Te bate si limba romana, asta este cel mai trist. cica ori ai creier ori ai forta, tu nu ai niciuna laughing

| Cosmin86 a răspuns:

Du-te la un club de kickboxing, din "povestite" sau din clipuri nu inveti NIMIC.

Ca sa inveti o tehnica, trebuie s-o exersezi de sute de ori, cu persoane MAI TARI CA TINE ( si mai tehnice ).

Altfel, pierzi vremea ca un copil mic

| AlexanderAdrian a răspuns:

Giving the middle finger sau semnul cu degetul inseamna fix "*** you" sau "up yours" sau "*** off" /"flip off"

Si ce sa vezi traducerea lui "*** off" inseamna fix "du-te dracului".

Asta ca precizare de dragul atat al dictionarelor disponibile peste tot pe net dar si a celor 20 si mai bine ani de engleza facuti de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Semnul cu degetul e o referire la sexul oral, nu "du-te dq". Poate ca respectivul facea o declaratie de dragoste si tu ai interpretat gresit...

| alas explică (pentru anonim_4396):

Ba el ma lovea cu ambele degete... doamne fereste maica domnului

| florynmondialul a răspuns:

Bine ma! sa-ti spun un lucru cel mai bine ar fi sa te duci la box sau la orice alt fel de sport de contact! dar ca sa nu mai iei bataie chiar daca sunt 2vs1 uite aici:http://www.youtube.com/watch?v=S9MiYflfkeo invata si pune in practica!

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns:

Sfatul meu e sa nu te bati. Bataia e pentru retardati.