| ForeverWarrior a întrebat:

Sall.Am o problema de ceva timp.Eu ma antrenam pana la mijlocul lui februarie acasa(de un an si ceva si s-au vazut rezultate) si am decis sa ma duc la sala.M-am dus si mi-am facut un program prea dur si de-am pixu daca ma uit in urma si mi s-a inflamat spatele(zona lombara) si umarul.Am stat acasa vreo 3 saptamani timp in care mai dadeam la sac sau mai faceam miscare mai usoara si dupaceea iar au inceput durerile si m-am dus iar la sala si m-am mai dat cu tot felul de creme si am mai redus kilogramele si la spate pare ca mi-am mai revenit dar umarul ma doare, mai ales dupa antrenamentul de vineri de umeri si biceps(nu am tras prea tare la umar).Nu stiu ce sa mai fac mi-am facut masaj, m-am dat cu tot felul de creme da nimic.M-am gandit cand imi expira abonamentul sa ma duc la innot un timp poate ma refac (sau ar trebui sa fac repaus total vreo luna o luna jumate?)Va rog ajutati-ma daca ati mai trecut prin accidentari sau aveti informatii folositoare pentru ca imi place foarte mult culturismul si imi place sa simt un antrenament 100% si nu pot din cauza accidentarii.Multumesc!

4 răspunsuri:
| AlohaFromHawaii a răspuns:

Du-te la doctor.

| CameleonnnN a răspuns:

1.Probail nu faci unele exercitii corecte
2.Ai zis ca antrenamentul tau e cam dur incearca pentru o perioada de timp sa micsorezi din greutati si repeteri
3.Cu inotul sunt 100% de acord ajuta pentru dezvoltarea spatelui altceva nu mai am ce sa iti mai zic decat multa sanatate

| ForeverWarrior explică (pentru CameleonnnN):

Antrenamentul era dur inainte sa ma accidentez acum nu mai e si am mai micsorat din greutati

| CameleonnnN a răspuns (pentru ForeverWarrior):

Stai foarte mult pe scaun sau foart mult in picioare?
Daca da poate sa fie si din cauza asta o am exemplu pe mama mea care are niste probleme cu spatele din cauza meseriei de acum 3 ani cand statea foarte mult pe scaun cel mai bine e sa consulti si un doctor