Da mă, are ceva. Nu trebuie sa mai faci. Odihnestete pentru 3 zile si apoi incepi iar, dar nu fa in iecare zi, nu-i asculta pe ceilalti pentru ca ce iti spun ei sa faci este supraantrenament.
Da, te supra-antrenezi si progresezi mai prost.
Daca faci pentru muschi, atunci mai des = mai prost, nu mai bine, muschii cresc in zilele de odihna, si trebuie sa-i antrenezi cand sunt perfect odihniti.
P.S. : cu cat faci genuflexiuni?
Nu are nimic din potriva ca sa-ti treaca febra musculara trebuie sa facui mai multa miscare
Bai voi toti sunteti dusi putin cu niauca desigur ca macar cel putin 1 data pe sapt trebuie sa se opreasca pentru ca muschii se supraobosesc
Nu, ba chiar din potriva. Sportul ajuta muschii sa se obisnuiasca cu miscarea, iar atunci cand ai febra musculara e bine sa pui putin muschii in miscare, altfel durerea persista. Eu asa stiu de cand eram mica. Sper sa te fi ajutat! :*
Nu are nimic ba chiar este recomandat in tratarea febrei musculare sa faci miscare
Nu are nimic ba chiar este indicat sa faci miscare pentru a trata febra musculara
Nu are nimic continua ca o sa se intareasca muschii si sa nu uiti de pauze este important. Daca continui cu sportul nu o sa mai simti nimica.
Esti complet pe langa, la fel ca ceilalti copii mici paraleli cu sportul
Nu din contra daca faci exercitii in continuare te va ajuta sa scapi de ea mai repede.
Sall! Deci, nu are absolut nimic, ba chiar iti trece febra musculara daca faci! Chiar daca te doare, continua cum iti soun eu. Peste 3 zile nu vei mai avea nimic. BAFTA!
Nu dimpotriva este ft bine. asa nu mai ai ...adica o sa inti treaca febra