| cristinelllooo a întrebat:

Sall

As cere si eu ajutorul unora care au idee desepre domeniu nu raspunsuri airea ( dau spam si ale din astea laughing ) Deci fac sala de 1 an am luat tot felul de minuni big grin (WPI, Brutal Anadrol si carnimax, si niste steroizi mai slabuti care doar stimulau testosteronul big grin )
As dori si eu daca se poate sa imi spune-ti si mie ceva care a avut efect la voi sa va mariti masa musculara si sa va si definiti(tin sa mentionez ca nu am mai facut sala de 2 luni acum ca deh craciunul...bautura,alea alea :X )
Am cca 1.70 -1.75 75 de kg...(am avut 90 de kg si 1.60 big grin)am avut si performante gen 40 cm in brat si alte chesti dar va rog sa imi spuneti ceva cu care sa cresc rapid si eficient big grin (atat in masa musculara si forta cat si definire)

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La steroizi ai facut ciclu PCT? Cu ce?

| Sp3c7oR a răspuns:

Cel mai bun este Winstrol(masa,forta, fribra, etc)! Parerea mea este sa te faci cat mai natural deoarece datorita acestor steroizii pe la 30 de ani ramai ipotent(nimeni nu ar vrea ca la 30 de ani sa fie bleg)si daca numai iei in continuare o sa scazi in masa si pielea o sa atarne creeand un aspect groaznic!