| PrESeUS a întrebat:

Sall! cine stie cum pot face muschi la burta si piept!

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!

In primul rand, ar fi trebuit sa ne dai mai multe informatii despre tine (varsta, greutate, inaltime) si despre posibilitatile tale (de a frecventa o sala, de a mentine o dieta etc.).
Nu te poate ajuta nimeni intr-un mod real daca nu vi si ne spui cate ceva despre tine. Toti iti vor da raspunsuri, gen "fa flotari" nu stiu de care si "du-te la sala". Toate aceste lucruri nu vor avea succes. Ai nevoie sa cunosti ce tip somatic esti si ai nevoie sa-ti pui la cale o dieta bogata in proteine si carbohidrati, sa eviti grasimi si sa lucrezi intens, insa fara sa-ti suprasoliciti muschii.
Ai nevoie de minim un gram de proteina pe kg corp si abia restul de proteine (surplusul) se adauga ca masa musculara. Nu faci nimic cu 100-200 de flotari sau abdomene sau tractiuni, cu toate ca ma indoiesc ca o sa reusesti sa faci vreodata atatea daca nu iti educi corpul.
Exercitiile se fac pe grupe de muschi, 3-4 tipuri de exercitii, a cate 4 serii si de la 6-20 de repetari (depinde de tipul de exercitii, greutati, executie si experienta). In fine pentru mai multe informatii poti sa imi dai un mesaj cu mai multe detalii si te ajut cu placere sau citeste site-ul acesta: http://www.getfit.ro/.

Multa bafta!

14 răspunsuri:
| niNNu a răspuns:

Flotari/abdomene

| PinguinuL a răspuns:

Abdomene
poate faci rost si de niste greutati.
si faci zilnic

Răspuns utilizator avertizat
| Fotbalistul a răspuns:

Multe abdomene si vezi ca sunt pe youtube programe de exercitii "How to get abs, six packs " Sper ca te-am ajutathappy

| Vlad_5409 a răspuns:

Daca vrei sa faci musci la "burta" mergi pe la sala -fa abdomene, flotari, genoflexiuni... dar daca esti un copil ar tr sa astepti sa cresti iti poti face mult rau marind masa musculara a corpului. Sper ca te-am ajutat cu ceva!

| ali_2293 a răspuns:

Pai poti face abdomene eu asa fac chiar daca sunt fata si aproape am patratelebig grin

| junioru_4096 a răspuns:

Salut, pai. facand abdomente, tragand de fiare...adica sa te duci la sala, si sa mananci sanatos big grin

o zi tava sa ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La burta faci abdomene. iar la piept poti trage putin de fiare happy!

| Nanutzu a răspuns:

Salut. Pentru burta (abdoment), fa foarte multe abdomene, iar pentru piept, fa foarte multe flotari. Fundita`? smug

| MariaIoana a răspuns:

Cel mai simplu : abdomene happy si exercitiu ala ce il faceam la scoala cu bratele ...Bratele la nivelul pieptului, palmele spre mijloc, 2 cu coatele "impinse in spate", 2 cu bratele intinse.
Sorry, daca nu m-am exprimat atat de bine. happy

| silvius1734 a răspuns:

Pai tu esti un vampir ce iti trebuie muschi? laughing

| BlueBubble_7033 a răspuns:

Mergi la o sala de forta unde exista un atrenor! el o sa te invete exercitii specifice pentru fiecare grupa de muschi pe care vrei s-o lucrezi! spor happy

| bogdaNnnN6541468 a răspuns:

Salut
Eu am 16 ani 52kg si 1, 66m inaltime
Eu as vrea sa fac muschi la piept si la burta(abdomen)
Ce exercitii sa fac?(Dac se poate raspuns separat la amandoua)