Mananca ceva ce contine proteine ( carne oua ) si nu o lua tare din prima, muschii tai poate inca nu sunt pregatiti pentru atat, nu ii ai chiar foarte dezvoltati.
Parerea mea e sa faci zilnic niste exercitii de aerobic si o alimentatie sanatoasa fara sucuri si chipsuri si cate 10-15 genoflexiuni zilnice te vor face sa poti si mai mult peste ceva saptamani! Bafta.
Incearca sa lucrezi putin la rezistenta ta, adica incepe sa alergi putin cate putin in fiecare zi!
Ceva de genul nici eu nu puteam face nici 1 flotare si am inceput asa la inceput faceam din genunchi 10 flotari, dupa am inceput sa fac 5 fara ajutorul genunchilor. apoi de la 5 am trecut la 10, de la 10 la 20 apoi la 30
asa ca incepe sa faci 20 de vreo 3-4 ori pe zi dupa vei vedea ca nu vei mai obosi sau chiar vei putea face mai multe fara sa obosesti
Buna!
Pai iti tremura asa picioarele din cauza ca muschii tai nu sunt obisnuiti cu efortul si sunt atrofiati. Dupa un timp se vor obisnui si nu vei mai avea probleme.
Daca vrei sa ai energie mananca bine pe parcursul zilei si bea 2 litrii de apa.
Cand muschii tai sunt bine hidratati esti mai puternica cu 19%
Iar seara cand iti faci exercitiile o sa simti ca ai mai multa energie si forta.
Bafta!
Mananca ciocolata amaruie, ciocolata clasica cu lapte are prea mult zahar.
Este normal sa obosesti cand faci genoflexiuni, rezistenta ti-o cresti marind incet incet numarul
Daca faci 20, data viitoare incearca sa faci serii de cate 25, dupa aia 27. Trebuie sa cresti incet-incet, si chiar daca simti ca te dor picioarele si ca nu mai poti iti garanez ca mai merge. Strangi din dinti si faci mai departe. Si pe cei mai mari sportivi de performanta ii doare cand trebuie sa faca serii lungi de genoflexiuni, dar strang din dinti si fac mai departe. Durerea este inevitabila la oricepersoana datorita acumularii de acid lactic in muschi si apare cam la vreo 30 de secunde dupa ce ai inceput sa le faci.
Deci iti maresti rezistenta crescand treptat numarul de genoflexiuni si alergand.