| Alexandro9050 a întrebat:

Sall. inainte eram foarte slab, iar de la un timp, am inceput sa ma ingras. acum sunt ok, dar am observat ca a inceput sa imi creasca burta. ce exercitii credeti ca ar trebui sa fac si cate pe zi sau pe saptamana, ca vreau sa imi scada.

raspunsul cu cele mai bune rezultate primeste funda

16 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Puteai sa cresti in greutate luand in masa musculara, nu in grasime.
5 kg de masa musculara in plus arata mult mai bine decat 5 kg de grasime, si nu faci nici burta.

Baga cardio ( alergat, inot, bicicleta, etc. ) de 3-4 ori pe saptamana. Abdomene de 1-2 ori / saptamana. ( nu doar abdomene, si crunch si ridicari de picioare ), dar alea sunt pentru tonifierea musculaturii, nu pentru slabit.

Pentru slabit cardio + alimentatie ( scade cantitatea de grasimi si carbohidrati si mentine cantitatea de proteine )

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Recunoaste ca ai inceput sa mănânci mai mult decat o faceai inainte! Cu cat inaintezi in ani, cu atat tendinta de ingrasare devine mai mare. Iar kg se dau tot mai greu jos. Aleargă si fă abdomene zilnice. La inceput mai putine si treptat urci la numaratoare. Si cu alergatul la fel, la inceput, prima saptamana, 15 min, apoi 20 min si tot asa. Altfel, risti sa nu te mai poti misca....de durere.

| Alexandro9050 explică (pentru floresdemayo):

Eu recunosc ca am vrut sa ma ingras. si nu vreau sa slabesc, doar burta. si am auzit ca prea multe abdomene nu dau rezultate bune. cineva spunea ca 20 pe zi, 2 zile pe saptamana, dar nu mai tin bine minte

| floresdemayo a răspuns (pentru Alexandro9050):

Nu-i adevarat, se fac zilnic! Din cate am inteles, cei care sufera de scolioza (afectiunea in care coloana vertebrala este deviata) nu au voie, ori nu pot face, nu stiu exact. Mergi la o sală de fitness o saptămână, "furi" tehnica, apoi vii acasa si continui singur.
Normal că omul cand se ingrasa, prima data se vede la burtică. Doar prin sport iti dezvoltai corpul armonios.

| Cosmin86 a răspuns (pentru floresdemayo):

Se fac zilnic daca vrei sa te supra-antrenezi, mai documenteaza-te. De unde stii ca se fac zilnic, de la prietenii tai paraleli cu sportul?

Muschii se dezvolta in perioada de odihna, in cele 48 de ore NECESARE dupa un antrenament ( de care sigur n-ai auzit ), iar abdomenele si ridicarile de picioare ( pe care sigur nu le faci, ca sa-ti lucrezi TOT abdomenul, si partea inferioara ) NU sunt diferite de alte exercitii.

Uite ce zic profesionistii :
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/

Citez : "Abdomenul este un muschi, la fel ca ceilalti muschi. Se aplica aceleasi principii. Antreneaza-i intens, o data sau de doua ori pe saptamana. "

| floresdemayo a răspuns (pentru Cosmin86):

NU dragul meu, am facut dans sportiv ani si ani, si cunosc multe! Nu trebuie sa-mi intreb prietenii paraleli cu sportul, pentru ca toti prietenii mei sunt mai paraleli decat tine! Stii cum e aici? Ca si cu dietele de slabire. Fiecare crede ce vrea si tine cum poate, in functie de organism. M-am facut inteleasă?

Si la dans sportiv antrenorii v-au recomandat sa faceti abdomene zilnic? laughing

Da, faceam! Cate 200 pe zi!

Nu ai raspuns la intrebare, va recomandau ei sau faceati voi aiurea de capul vostru?

Si doar abdomene, stii ca lucrezi incomplet abdomenul doar cu exercitiul ala, nu?

Tu crezi ca pregatirea unui dans sportiv constă doar in... abdomene? Tu asa crezi ca faceam toata ziulica? Doamne Sfinte! Nu draga, daca mai dau de oameni răi trebuie sa m-apuc sa invat si artele martiale laughing

| Cromasston a răspuns:

Salut! Eu m-am apucat de "Insanity". E un program super, si nu necesita decat 40 de minute/zi(in medie atat are un program din ala). si mi se pare ok, totusi e cam greu, pentru ca nu am facut deloc fitness inainte, dar dupa o saptamana deja se vad rezultatele in materie de rezistenta... sper sa ma tin de treaba 60 de zile (atat tine programul asta)..chiar sunt curios de rezultate.
Uite despre ce e vorba:
http://www.youtube.com/watch?v=1W-aNTrq_a4
Bafta!

| Alexandro9050 explică (pentru Cromasston):

Salut... vreau si eu sa ma apuc de insanity. de unde trebuie sa iau filmele? sau le gasesc online?

| SecretColors a răspuns:

Poi daca vrei sa slabesti alearga cat mai mult si stai cat mai mult activ fizic, si i-ati o dieta de slabire zic sa stai fizic pentru ca sa arzi caloriile adica''burta care ti s-a pus'' ok bafta incontinuarewinking

| ana72 a răspuns:

Abdomene si cam 10 pe zi

| RockRoberto a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa renunti la sucuri si dulciuri si sa respecti cele trei mese principale si daca vrei sa ei o gustare intre le iti recomnd un fruct sau cel mult o salata la un interval de trei ore big grin. Trebuie sa faci de doua ori miscae pe zi a cate 30 de minute fiecare fara pauza eu cred ca vei rezista, diminata si sera, iar la pranz cel putin zece minute de alergare constanta nu uita cel putin. Ca miscare iti recomand genoflexiuni, flotari, abdomenesi multe sa rituri si dace e poti merge si la un nutritionist. happy Funda te rog daca iti convine raspunsu!

| cjdhfseihjgbjxdfbvhrtg a răspuns:

Fa niste abdomene vreo 50 in fiecare zi, niste flotari maxin 10 pe zi, fa si niste exerciti de miscare a bratelor inainte sa faci abdomenele ca te ajuta sa nu faci febra musculara, si incearca sa fugi macar 30 min in fiecare zi. crede-ma te va ajuta stiu ce spun sunt antrenor de fitness.si incearca sa te abtii de la mancarea grasa. incearca sa nu mai mananci multa paine si mananca multe fructe.
success