| Stranger123 a întrebat:

Sall Prieteni:vreau sa imi maresc masa musculara am 16 ani 1.82 aveti ceva idei in afara de proteine exercitii fizice care le pot face acasa

Răspuns Câştigător
| CreepyDarkness a răspuns:

Incepe sa maninci oua multe daca nu preferi proteine.Si pentru masa ar trebi sa faci tractiuni laspate si la fata.

| Stranger123 explică (pentru CreepyDarkness):

Da e o idee buna merci nu iau pastile proteine pentru ca am auzit ca te ingrasi si iti dauneaza...

| nesuferit a răspuns (pentru Stranger123):

Ai auzit prost tare de tot, nu exista sala fara proteina, care o iei fie din mancare fie suplimente si care trebuie sa fie 2x greutatea ta in grame. calculezi ce mananci, si daca nu-ti iese bagi proteine, sau te lasi de sala

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stranger123):

Vezi tu, multi zic "proteine" la weight gainere, supranumite "proteine masa musculara", dar care contin PUTINE proteine si MULTI carbohidrati ( de genul 60 % carbo si sub 30 % proteine, si ceva vitamine si etc. in restul de 10 % ).

Carbohidratii ingrasa, nu proteinele, e aproape imposibil ca o proteina sa fie convertita in grasime.

P.S.: spre ex. in dieta dukan elimini complet carbohidratii si te axezi pe EXCES de proteine. rezultat? arzi o gramada de grasime si slabesti foarte repede, din cauza ca nu pot fi convertite in grasime happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru CreepyDarkness):

Alt sfat mai putin stupid nu stii? ouale sunt periculoase pentru ficat daca nu esti perfect sanatos.

si nu sunt asa bogate in proteine, spre ex. carnea, pestele, branza au de 3-4 ori mai multe proteine

100 de gr de ou are 12 grame de proteine
100 de gr de branza are 25 de grame aproximativ

vezi diferenta?

| Stranger123 explică (pentru nesuferit):

Da frate inteleg scuze ca n-am specificat era vorba de pastile proteine iau din alimente,,,,

| Stranger123 explică (pentru Cosmin86):

Da

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XtremeDemon a răspuns:

Deci daca vrei Muschi... nu trebuie sa urmezi un program specific la greutate ta trebuie sa lucrezi mult ex. eu am 1.82 si aveam 93 kg am slabit peste 15 avantaju este ca tot ce fac fac cu propria greutate si eu cand eram cu 15 kg mai greu facem 160 flotari pezi 100 tractiuni etc. tot felul de prostii acum ca am slabit pot sa fac mult mai multe avantaju este ca incep cu greu spre usor. daca tu vrei sa faci ceva nu urmari un program facut de alti incepe simplu pentru abdoment nu ai nevoie imi mult de 10 min ca si pentru restul fa-ti tu programu cu execitile altora dupa corpu tau