anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani. Si practic karate-ul shotokan de aproxiamativ 3 luni,
Si peste 1- luna dau examenu pentru cenutra galbena

Si ne-a spus SENSEI ca trebuie sa facem cate 30 de flotari si inca niste exerciti.

Intrebarea mea este: cum as putea face si eu flotari eu nu pot sa fac nici una.Cum as putea sa invat intr-o luna sa pot sa fac flotari?
Raspunsul care ma va ajuta va primi fundita!

Răspuns Câştigător
| WaNt3D1856 a răspuns:

Eu fac karate de 4 ani si ceva si am centura neagra.
Pot sa fac 200 de flotari fara sa obosesc iar la inceput nu puteam sa fac nici una.
Secretul este sa exersezi smug

| darius4181 a răspuns (pentru WaNt3D1856):

Ce sa exersez mai exact?

5 răspunsuri:
| Zabaleste a răspuns:

Hai c-ai spus-o.Cum sa nu poti face flotari astea se invata de mic (depinde).Fii atent acum depinde de fizicul tau daca esti obisnuit cu sportul zii de zii nu numai karate si alergare ma refer la forta adica sa faci la brate la piept la picioare. Daca faceai puteai sa fac 10 flotari asa la misto.Dar daca nu poti face nici macar una asta e rau.Mai ales ca ai 12 ani. Uite iti dau un sfat. Lasal in colo de calculator si du-te afara undeva unde e iarba sau un loc special amenajat sau la tine in camera si fa asa : ia un bidon de 5 kg sau ce ai tu greu pe acolo si ridica la brate in vreo 3 zile vei avea febra dar sa nu te opresti iei juma' de aspirina si trece.Asa acum este o pozitie numita Ma Pu din traditia Kung-fu te poti uita pe net in romana este pozitia calaretului.Asa intr-o zii tu trebuie sa faci minim 100 flotari 100 genofrectiuni si 50 ridicari la brat si minim 1km de alergat.Gandeste-te ca intr-o luna vei fii forta happy. Sper ca te-am ajutat si a da ai grija ce mananci daca mananci prostii cum sunt chipsurile nu faci nimic sad adica nu se vede nici-o diferenta.Si daca nu poti sa fac ce ti-am spus baga un video de motivare pe youtube si vei avea chef de tot iti spun eu si eu am facut Wushu Kung-fu timp de 3 ani si acum nu mi-e frica sa umblu pe strada happy App am 17 ani deci asculta la mine si treci la treaba asta e pentru sanatatea ta.

| Crengs77 a răspuns:

Salut! Amice exerseaza, ca daca esti un pitic slabanog nu vei putea sa faci nimic, intelegi? Exerseaza-ti muschii si fa asta in fiecare zii, asa vei putea sa faci cate flotari vrei. Sper ca te-am ajutat. happy

| Ella2199 a răspuns:

Nici eu nu puteam la inceput dar uite ce am facut}{Ma-m pus jos cu mainile intinse(cum se sta la flotari)si incerci si inceri pana o sa poti.Nu-ti va iesi prima oara, a doua...o saptamana sa zicem dar fi sigur ca daca iti dai silinta vei putea face:! Bafta la flotarihappy

| Ella2199 a răspuns:

Chinuiete ca-i sa poti!happy