| kilometru0 a întrebat:

am 16 ani un 1, 81 inaltime si 81 greutate! Am o forta ft mare nimeni de prin zona mea nu ma face dar vreau si sa se vada muschi, am facut sala vreo 5 luni si nimic sad As vrea sa iau proteiine care sa puna masa musculara repede si sa arda grasimile! Cei care au incercat datim un raspuns si un link.mRS FUNDA

31 răspunsuri:
| michael5813 a răspuns:

Daca vrei sa te nenorocesti... pai la 16 ani sa iei mizerile alea!? fi serios baiete tu inca nu esti pe deplin implinit din punct de vedere fizic ( si nici mental no ofense! ) asa ca trebuie sa ai rabdare!

| ZvT a răspuns:

Degeaba daca te fac toti la inteligenta. Plina tara de prosti cu muschi.

| kilometru0 explică (pentru michael5813):

Cam de la ce varsta este recomandat sa consumi
?

| kilometru0 explică (pentru ZvT):

Sunt multi inteligenti plin de muschi

| kilometru0 explică (pentru michael5813):

Sau macar niste exerciti speciale pentru solduri
|?

| DiannaDia a răspuns:

Hai sa iti spun ce se va intampla cand vei avea 60-70 de ani. Pielea ta se va 'zbarci' si nu cred ca iti va face placere. happy

| kilometru0 explică (pentru DiannaDia):

Da,dar nu-s multumit nici cum arat acum sad

| michael5813 a răspuns (pentru kilometru0):

Eu nu recomand la nici o varsta deoarece chestile alea nenorocesc ficatul! daca vrei sa faci ceva cu adevarat, atunci foloseste o alimentatie corespunzatoare, iar daca mergi la sala gaseste un profesor sau culturist serios care sa te ajute si indrume! oricum regimul alimentar il popti stabili cu un profesor care stie meserie nu pokemoni care fac totul dupa ureche. e adevarat ca daca vrei sa folosesti un regim natural de nutritie rezultatele se vad dupa mai mult timp dar ai avantajul ca vei ramane sanatos si cu un trup care nu isi va pierde formele dupa ce nu vei mai lua steroizi si alte minuni!

| LarisaDragomir a răspuns:

Intai slabeste.O alimentatie sanatoasa + sport (cardio, gimnastica, alergat), apoi apuca-te sa faci muschi.

| kilometru0 explică (pentru LarisaDragomir):

Vreau sa spun ca am gasit o dieta de 3 zile in care poti salbi 5 kg?big grin

| dianegrea a răspuns (pentru ZvT):

Exact!

| Alexdender a răspuns (pentru michael5813):

Eu am 10 ani si iau de 1 saptamana si mi-au iesit patratelele!

| LarisaDragomir a răspuns:

Nu-i neaparat de x zile pentru y kg.Trebuie sa ai o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.Incearca sa scoti:sucuri acidulate,apa minerala,paine alba,dulciuri,junk food, zahar.
Incepe usor: Cumpara-ti tot felul de seminte (de floarea soarelui decojite, grau, etc), pune-le intr-un iaurt degresat. Poti adauga bucati de fructe daca doresti.Asta merge la micul dejun.
Pt pranz ai putea sa faci niste orez salbatic cu o salata.
Iar la cina poti face o salata cu tot felul de minunatie de cruditati.
Sport obligatoriu ca nu iese nimic!
Bafta!

| Alexdender a răspuns (pentru kilometru0):

Unde? Da-mi siteul terog! Vreau si eu! Am 10 ani si am 30 kg.Este prea mult!

| CezaraTurcanu a răspuns:

O nu s-a mai luat si varul meu proteine pn muschi si a facut hemoragie interna...

| Nickname1890 a răspuns:

Muschii nu se vad ca sunt acoperiti de un strat gros de grasime. acum cat de gros este stratul nu iti pot spune. Daca mergi la sala si tragi de fiare poate o sa mai pui niste muschi pe tine, dar ii pui tot sub stratul ala de grasime si nu se vor vedea. Ce trebuie sa faci tu este sa dai jos stratul de grasime daca vrei sa se vada muschii. Si asta o faci alergand, mergand pe bicicleta.

Incearca sa faci efort constant 30-40 de minute in fiecare zi. Nu trebuie sa alergi tare ca sa slabesti, alergare usoara este suficienta.

| michael5813 a răspuns (pentru Alexdender):

Sa-ti fie de bine! mai incolo o sa iti iese si... ochii!

| Alexdender a răspuns (pentru kilometru0):

Mersi

| kilometru0 explică (pentru Alexdender):

Dupa ce incepi si termini dane un rezultat daca a functionat sau nu? mersi

| kilometru0 explică (pentru Nickname1890):

Aha mi se pare cea ma buna idee am sa alerg in fiecare zii cate o ora si am sa am grija la mancat acum am 80 kg voi reveni peste 3 saptamani cu un raspuns

| Nickname1890 a răspuns (pentru kilometru0):

E mult sa alergi o ora zilnic. Te vei supraantrena la fel ca la exercitiile de forta.

Fa o zi o ora, a 2-a zi 20-30 minute FOARTE USOR si lasa-ti weekendul liber pentru refacere. In rest poti sa lucrezi restul grupelor musculare cum vrei.

Eu prima data am sa ma dau pe alergat si dupa ce slabesc ma dau pe sala

Mrs ft mult

| Nickname1890 a răspuns (pentru kilometru0):

Dar de ce sa nu le combini? Te bazezi pe alergat iar 2 zile pe saptamana faci forta la sala pentru toate grupele musculare. Nu strica cu nimic, ba chiar din contra te ajuta.

| dyk3yy a răspuns:

Daca vrei sa se observe mai bine muschii fa definire cu o greutate mai mica si fa cu ea multe repetari.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DiannaDia):

Serios? Lui Stallone NU i s-a zbarcit, NICI lui Frank Zane nici multora.

In schimb, uita-te in parcuri la batranii nostri, sunt ZBARCITI ca dracu si nu au folosit NICIODATA suplimente.

Asa ca in loc sa ABEREZI ( ca e clar ca n-ai nicio tangenta cu sportul, ti-am vazut alt raspuns in care recomanzi in fiecare zi ), mai citeste.

CITESTE, CITESTE, CITESTE inainte sa aberezi

| Cosmin86 a răspuns (pentru michael5813):

Cine vorbea de steroizi, se vorbea de suplimente.

Altu pe alnga...

| Cosmin86 a răspuns (pentru CezaraTurcanu):

TU iei ZILNIC proteine. PROTEINELE se gasesc in mancare.

Tu DE CE nu faci hemoragie?

Cine stie cauza din care a facut hemoragie.

Incearca sa nu mai fii o idioata redusa

| Cosmin86 a răspuns:

Ca sa intelegi :

proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume, suplimente

AI nevoie de vreo 4-5 mese pe zi sa faci muschi, PROTEINE la fiecare masa.

Daca vrei sa iei suplimente, e ok, alea sunt mancare concnetrata.

Mareste cantitatea de proteine si REDU cantitatea de carbohidrati si grasimi, in felul asta obtii muschi fara grasime.