Diferența dintre a alerga cu 30km/h și a alerga cu 50km/h este absolut enormă. La cel mai înalt nivel de performanță atleții se antrenează ani de zile pentru a-și îmbunătăți recordul cu o sutime de secundă.
Din anul 1891 până în prezent, recordul la o sută de metri abia s-a redus de la 10.8 secunde la 9.58 secunde. Adică a durat 126 de ani ca să reducem recordul cu 1.22 secunde.
Tu vrei să-l reduci cu 3 secunde antrenându-te câțiva ani?
Orice este posibil, dar acel atlet de perfomanta, cred ca de Usain Bolt zici nu le am cu recordurile mondiale are ani de cariera, tu crezi ca omul ala s-a nascut asa cu viteza aia ametitoare? Nu o sa il bati niciodata daca tu nu ai facut atletistim de perfomanta(mai putin in Romania, gasesti rar acest cuvant "perfomanta"). Bolt are ani de cariera, zile nedormite, ani pierduti, dar totusi nu au fost in zadar. Oricine isi doreste ca el, dar nimeni nu poate fi peste el. Eu il respect pe el, stie sa faca perfomanta, sper sa fie si un antrenor viitor, mai ales in Jamaica, unde se pune punctul pe atletism.
Bun, tu vrei sa fii aratos, ma uimesti. Niciodata nu conteaza cum arati, aspectul fizic e neimportant, intr-adevar cand vezi o persoana te uiti cum arata prima data, dar trebuie sa te uiti si ce are acolo in interior.
Buna! Cu siguranța nu, acel record a fost stabilit de un atlet care are ani de munca in spate! Cu timpul vei progresa!