Din pacate te-ai apucat de sport in cantitate mare sai spunem asa. Ar trebui sa incepii sportul cu mai putine abdomene etc. si cand te obisnuezi cu asta poti incepe cu mai multe abdomene etc
Un sfat bea multa apa 2l pe zi cam asa mananca sanatos si corpul tau va deveni obisnuit cu sportul si sanatatea
Sa nu crezi ca daca faci 200 de abdomene in 10 min maine vei avea patratele.Tot ce vei avea maine va fi o durere crancena de abdomen.Toate necesita timp, rabdare si cap.Nu trage ca zeul intr-o zi mai mult de cat poti, invata sa-ti cunosti limitele sa stii unde sa spui stop, asta cred ca stii deja.Este evident ca nu e un semn bun tremurul de maini, ti-ai suprasolicitat muschii.Ia o aspirina fa o baie fierbinte si maine o iei de la capat, cu un antrenament mai...subtire.Manca bine, bea multa apa si bafta.
Abdomenul cu siguranta te doare pentru ca ai suprasolicitat organismul facand mult sport dintr-o data, iar tremuratul degetelor si picioarelor nu cred ca e din cauza sportului ci din cauza lipsei de calciu. Sper ca ti-am fost de ajutor!