Toti va dati cu parerea dar niciunul dintre voi nu a intrat intr-o sala, daca tot va dati cu parerea macar puneti o poza ceva cu voi sa vedem cum aratati pentru ai arata baiatului si pentru a'l convinge ca e corect ce spuneti, deci prietene nu face in fiecare zi, de ex faci luni -miercuri -vineri sambata duminica pauza de recuperare, daca esti incepator in prima zi faci timp de o luna cate 10 -15 flotari a cate 4 serii, abdomen la fel 10 -15, dupa o luna maresti urci la 20 dar nu face sub 4 serii( asta e un program pentru incepatori,tu faci cate poti dar sa le faci corect daca vrei sa se vada ceva ). chiar daca faci febra,atunci cand faci febra e un semn bun inseamna ca muschiul a fost lucrat cum trebuie,dupa un timp vei vedea ca nu o sa mai faci febra deloc,plus ca iti creste forta foarte mult dar si masa musculara ( sper ca faci totul natural fara proteine, creatina sau alte prostii, trebuie sa mananci bine si sanatos -lapte, branza, fructe, carne, legume etc -daca vei lua creatina sau mai stiu eu ce ..intradevar vei creste repede dar cand nu vei mai lua nimic vei ajunge la starea in care ai fost cand ai inceput poate si cu piele zbarcita, vrei sa ai un corp frumos fii cat mai natural, cu cat mai natural pe atat mai sanatos si mai bine, sper ca iti e de folos raspunsul meu pustiule, nu te lua dupa toate prostiile de pe net si dupa toti prapaditii care se grabesc sa isi dea cu parerea. bafta
Cum sa faci ma fara proteine!? ) documenteaza-te inainte sa zici asemenea prostii
Adevaru e ca si in mancaruri sunt vitamine care te ajuta, oricum nu am folosit nu folosesc steroizi sau ceva de genu pentru a ma umfla pentru ca nu e sanatos si nu dau eu bani pe tampeni sunt genu de om zgarcit =)
Si adevaru e ca la sala e mai bine decat niste amarate de abdomene sau flotari.
Olteanu nu iti pot da funda pentru ca nu imi merge nu imi arata funda.
Prietene tu stii ce sunt proteinele? iei proteine atunci cand ai o alimentatie slaba cand ai 20 de kg ud si cu televizorul in brate, documenteaza'te tu si citeste cand si cum trebuie luate proteinele sau mergi si tu macar o zi intr-o sala de sport adevarata nu inspatele blocului unde te invata nea gheorghe ce sa mananci si cum sa faci sau tu citesti pe net despre arnold , as vrea sa te vad pe tine cum arati, baiatul vrea un corp frumos si sa fie cat mai sanatos nu sa se umfle ca un animal si forta pauza
Si eu ma mir ca ti-am citit toata prostia asta de ''sfat''.
Bai prietene, tu crezi ca ne trebuie poze de genu tau ''Arnold'' ca sa il sfatuim pe baiatu respectiv sa o duca bine daca s-a apucat de sportu asta?
''Sper ca faci totul natural fara proteine, creatina sau alte prostii''...''trebuie sa manaci bine si sanatos lapte, branza, carne, legume''
Tu iti dai seama ce ai scris? Sa, se fereasca de proteine cand chiar tu ii recomanzi? Nu vezi ca te contrazici Singur?
Se vede cat ai pasit tu in sala de numesti suplimentele, ''proteine''.
A 2-a treaba : Sa nu ia creatina dar ii recomanzi sa manance Carne
CREATINA = CARNE.
Suplimente = MANCARE CONCENTRATA.
Dar bineinteles ca noi vorbim prostii si nu am pasit vreodata in vreo sala.
pretene baiatul face cum vrea. poate sa mearga intr-o sala sau la medic pentru mai multe informatii daca si carnea, laptele si ce am zis mai sus nu sunt bune inseamna ca trebuie sa consume aer pff care mai de care cu pareri, da frate vreau o poza cu voi sa vedem si noi cum aratati si daca aratati asa bine acceptam sfaturile voastre pana atunci pe burta ca e apa mica
Nu-i nimic ...am vrut doar sa ajut, sa te convingi mergi intr-o sala sau la medic nu lua in seama toate prostiile spuse pe net
Proteinele ne trebuiesc zilnic, deci nu stiu ce vb tu acolo de 20 kg, mai citeste ce este proteina si rolul ei in organism
http://fit4sport.wordpress.com/ce-sunt/proteinele/
Ai dreptate ne trebuiesc zilnic dar e mai natural si mai bine sa le iei din alimente nu prafuri, batoane sau mai stiu eu in ce moduri si daca le iei in exces afecteaza mai citeste tu sau mai bine intreaba un medic nutritionist si dupa revii cu un coment
Apuca-te de sah, esti paralel cu sportul asta
Tot eu sa ma documentez! in'tro sala de sport adevarata!? acolo unde mergi si tu, banuiesc! )
Daca tu ai inteles din raspunsul ce ti l-am dat ca laptele si ce am mai scris nu sunt bune inseamna ca nu stii sa citesti, apoi sa mai cunosti ceva despre culturism.
Sa-ti spun pe limba ta : Tu NU recomanzi prafurile dar ii recomanzi lapte, branza, oua, carne etc. E ACELASI LUCRU bai 'culturistule''.
''Prafurile'' voastre sau cum le spuneti = MANCARE CONCENTRATA ( lapte, branza, oua, carne si asa mai departe ) ce sa ii faca rau!?
Poate ca nu toti ne permitem sa mancam ca tine 3kg de carne in fiecare zi si ne mai ajutam si de suplimente.
Mai citeste despre suplimente ca esti total dezinformat.
cate pareri va dati, pun pariu ca aveti 30 de kg uzi si cu televizorul in brate culturistii lu peste
Suferi cam mult de tine, te dai mare culturist dar nici macar nu stii ce este creatina si ce face
Esti fix paralel cu sportul asta macar nu mai comenta, ia tu creatina si ce mai vrei tu sa iei ca o sa te alegi cu un ficat gras nimic mai mult, nu am intrat aici pentru jigniri sau contraziceri.doar pentru un simplu raspuns la o intrebare dar vad ca mai sunt si frustrati pe aici si inca foarte multi. numai bine
Poate 2-3 ANI
alt copil mic paralel, auzi, 2-3 luni
Antrenament intens, sa 3-4 ore pe zi si un regim bun si e destun 2 luni! eu nu am stat sa citesc tot ce a scris el acolo...
Serios? 3-4 ore pe zi? antrenament peste 1 ora = cel mai PROST antrenament
in sportul asta, mai mult = MAI PROST si MAI LENT, nu mai rapid
Tu chiar nu stii NIMIC? Antreneaza-te MAI DES si progresezi MAI LENT, din cauza ca :
1. muschii se dezvolta IN ZILELE DE PAUZA, nu cand tragi ( deci exclus "pe zi")
2. dupa o ora nivelul testosteronului SCADE ( stii, hormonul ala anabolic NECESAR ) si daca scade => antrenamentul devine contra-productiv
Tu chiar esti complet PARALEL, nu? Auzi, face 3-4 ore pe zi si chiar vrea progrese
Mdea la 3-4 ore pe zi oricum nici un deget de mai pot ridica dabea de fac o ora
E foarte bine o ora, 45 de minute ar fi si mai bine
Ba, taci, tu ai lucrat muschii vreodata, sau vb doar din ce ai citit prin carti sau pe net?
Dar nu non stop, o ora dimineata, o ora la pranz, o ora seara, mai pui cateva min... nu faci o data pe zi, mult si atat, trebuie sa fii constant
Am aproape 10 ani de sport, dintre care 4 la sala, 2 de kickboxing, etc.
Asa ca nu ma corecteaza un copil MIC si FIRAV ca tine pe mine
Nu cred ca faci mare lucru cu flotari, abdomene, si ce mai faci acasa. mai bine du-te la sala
cu astea ce le faci tu, nu vei vedea mari schimbari.
Ca sa faci masa musculara trebuie sa faci exercitii care sa nu-ti permita sa faci mai mult de 10 perfect ar fi intre 6 si 10, daca vrei corp frumos du-te la sala
aici gasesti primul program antrenament, poate culegi ceva pentru antrenamentul tau :
http://fit4sport.wordpress.com/culturism/primul-program/
În trei sute de ani.
Cu tracţiuni, flotări şi abdomene nu faci muşchi NICIODATĂ.
Mdea mersi pentru raspunsuri pana la urma voi vedea eu in cat timp se dezvolta.
Oricum nu imi fac griji ca forta am arat bine nu sant un slabanog dala care nu poate sa ridice o gantera de 5 kg
Fa-le pe serii
adica: 20 de flotari pe o serie.....sa zicem ca faci 3 serii=60 de flotari
si eu fac asa si sunt multumit de ce o iesit....la incepui ee mai greu da te obisnuiesti tu
anonim_4396 întreabă: