| DyNaM0 a întrebat:

As dori ca in timul vacantei sa-mi fac muschi pentru ca raman repetenti niste duri si cad in clasa cu mine. Acum stiu in 3 uni nu fac cine stie ce muschi dar si aia sunt buni, de aceea as dori sa stiu: cum sa-mi maresc si forta si masa (adica voumu muschiului sa fie mare) a bicepsului si a abdomenului si vreau sa stiu si o aimentatie adecvata si sa stiti ca sunt a tara unde nu am sala. Apropo a proramu de muschi care o sa mi-l ndati si de alimentatie nu vreau sa-mi dati link-uri ci sa-mi spune cine a facut, adica cine stie cu adevarat si e experimentat.

Dau funda si va dau si la ate intrebari funda daca imi lasati id-u vostru

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"Dau funda si va dau si la ate intrebari funda daca imi lasati id-u vostru"

daca cineva raspunde pentru "funda" e clar ca nu trebuie sa-i iei in serios raspunsul, doar COPIII MICI raspund pentru funda.

Si legat de muschi. poate pentru vara viitoare vrei, nu?

| DyNaM0 explică (pentru Cosmin86):

Nu, vara asta vreau sa fac muschi; deci ma poti ajuta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru DyNaM0):

Aberatii de copii mici... muschii se fac in ANI DE ZILE, cu antrenamente dure la sala + 4-5 mese consistene pe zi ( pana ajungi sa mananci singur mai mult ca TOATA FAMILIA ).

Cand o sa-ti stabilesti obiective REALISTE mai vorbim.

| JohnnyBi a răspuns (pentru DyNaM0):

In 3 luni daca faci tot ce e posibil omeneste fara steroizi pui cam 2 kg de muschi.

| DyNaM0 explică:

Mda eu pun o intrebare voi alte raspunsuri

| Cosmin86 a răspuns (pentru DyNaM0):

Iti dam raspunsuri REALISTE, ca intamplator unii dintre noi avem peste 10 ani de sport si chiar stim ce vorbim ( fata de copiii mici care raspund pentru funda cu raspunsuri tampite gen "zilnic flotari" sau mai stiu eu ce ABERATII )

| SzilagyiGabriel a răspuns:

Pai, pe mine m-a ajutat sa fac haltere incearca si tu. Bafta!