Nu sunt nesemnificative, sunt chiar mai importante, alimentatia ramane mai importanta decat suplimentele.
Legat de monster mass -> foarte bun. De fapt toate de la ON sunt foarte bune
Din cite mai tin eu minte proteinele se gasesc in mod natural prin mincare de ce sa bagi in tine cine stie ce porcarie, eu zic sa te abtii nu te lua dupa f,,,,,
Ai perfecta dreptate se gasesc in natura si le poti culege din pom, spor la proteine
Chiar ma intrebam si eu cum or fi supravietuit bunicii nostri, fara traista cu pastile scuze proteine legate de git si au facut Metroul, fabrici si uzine, sa nu uitam canalul DMneagra
Ps cele mai concentrate proteine se obtin din rame (chestiile acelea care le baga pescarii in cirlig ) vezi ce contine ratia unui soldat american si nu glumesc
Te referi la MRE? Cam aia e noua ratie a unui soldat american, si e plina de chimicale.
Si nu, de copaci ziceam ca acolo sunt fructe, care NU prea au proteine. Proteine gasesti in carne, branza, oua, soia si in alte legume. Spre ex. bunicii nostri mancau soia la greu ( se consuma in vremea comunista ), iar taranii mereu consumau carne, branza, oua ( cele mai bune surse de proteina ), de aici si o mare parte din forta si rezistenta lor.
Chiar cum or fi supravietuit taranii cind tineau postul Sf Pasti si de regula este primavara si munceau nene nu gluma la arat la prasit dadeau cu sapa, Din contra nu ii vezi betegi si nici nu lesinau in brazda din contra mergeai prin sate si vedeai batrini cu barba alba ca la 90 de ani si nu puneau gura pe energizante nici pe pastile minune nici pe salam facut din te miri ce, nici infarct nu se pomenea la 16 ani ca acum sper ca sesizezi diferenta
asdasdsada întreabă: