| xCrank a întrebat:

as vrea sa imi cumpar o cutie de proteine,dar nu ma pot decide pe care sa o cumpar, ce imi recomandati? vreau ceva cu 50g+proteine si carbo, ce parere aveti de monster mass?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu sunt nesemnificative, sunt chiar mai importante, alimentatia ramane mai importanta decat suplimentele.

Legat de monster mass -> foarte bun. De fapt toate de la ON sunt foarte bune

14 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Este bunicel monster; incearca si true mass

| Urzi23 a răspuns:

Din cite mai tin eu minte proteinele se gasesc in mod natural prin mincare de ce sa bagi in tine cine stie ce porcarie, eu zic sa te abtii nu te lua dupa f,,,,,

| xCrank explică (pentru Urzi23):

Frate chiar nu e treaba ta ce fac eu cu corpul meu, sunt bani mei fac ce vreau, pentru cultura ta, proteinele din mancare sunt nesemnificative fata de aceste proteine, nu mai comenta dupa ureche!

| Cosmin86 a răspuns (pentru xCrank):

Nu sunt nesemnificative, sunt chiar mai importante, alimentatia ramane mai importanta decat suplimentele.

Legat de monster mass -> foarte bun. De fapt toate de la ON sunt foarte bune

| Urzi23 a răspuns:

Ai perfecta dreptate se gasesc in natura si le poti culege din pom, spor la proteine

| Cosmin86 a răspuns (pentru Urzi23):

Mai gandeste-te

| Urzi23 a răspuns (pentru Cosmin86):

Chiar ma intrebam si eu cum or fi supravietuit bunicii nostri, fara traista cu pastile scuze proteine legate de git si au facut Metroul, fabrici si uzine, sa nu uitam canalul DMneagra
Ps cele mai concentrate proteine se obtin din rame (chestiile acelea care le baga pescarii in cirlig ) vezi ce contine ratia unui soldat american rolling on the floor si nu glumesc

Te referi la MRE? Cam aia e noua ratie a unui soldat american, si e plina de chimicale.

Si nu, de copaci ziceam ca acolo sunt fructe, care NU prea au proteine. Proteine gasesti in carne, branza, oua, soia si in alte legume. Spre ex. bunicii nostri mancau soia la greu ( se consuma in vremea comunista ), iar taranii mereu consumau carne, branza, oua ( cele mai bune surse de proteina ), de aici si o mare parte din forta si rezistenta lor.

| xCrank explică (pentru Cosmin86):

Cosmin imi poti raspunde la o intrebare?

Sigur, spune

| Urzi23 a răspuns (pentru Cosmin86):

Chiar cum or fi supravietuit taranii cind tineau postul Sf Pasti si de regula este primavara si munceau nene nu gluma la arat la prasit dadeau cu sapa, Din contra nu ii vezi betegi si nici nu lesinau in brazda din contra mergeai prin sate si vedeai batrini cu barba alba ca la 90 de ani si nu puneau gura pe energizante nici pe pastile minune nici pe salam facut din te miri ce, nici infarct nu se pomenea la 16 ani ca acum sper ca sesizezi diferenta

Ti-am zis cum, tot din cauza proteinelor ( carne, branza, oua, lapte, etc. ).

| xCrank explică (pentru Cosmin86):

Stii cumva un liceu cu profil sportiv box sua cv de genu? am auzit ca sunt licee cu profil de box da nu dau de ele nu conteaza unde in tara?

Nope. eu am facut la respect gym

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cosmin86):

Incearca sa intrebi pe fight.ro, pe forumul de acolo, acolo sunt sute de oameni care practica arte martiale si cineva trebuie sa stie