| noneofyourbuisness a întrebat:

Care este ex. fizic care elimina cele mai multe calorii in afara de inotat? FUNDA

Răspuns Câştigător
| Skumpete a răspuns:

Saritul cu coarda e foarte eficient sau abdomene, Exercitiile la bicicleta medicinala, Alergatul, Exercitiile cu gantere, Step aerobic! FUndita>?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Skumpete):

Abdomenele? rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Skumpete):

Saritul cu coarda arde cele mai multe calorii doar daca este facut corespunzator. Cel mai bine se concentreaza pe stepper sau alte aparate facute special pentru exercitii cardio. Abdomenele nu ard grasimea.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce gura mare ai copil mic si firav laughing

zi-mi in fata alea, nu pe net, dar in fata probabil n-ai putea scoate un cuvant din cauza tremuratului

Răspuns utilizator avertizat
| Scremer a răspuns:

Sa te duci sa alergi sa te dai cu bicicleta

| MelissaMiriam a răspuns:

1.Mersul cu bicicleta. Daca pedalezi la o viteza moderata, de aproximativ 20 km/h arzi peste 500 de calorii pe ora. Marind viteza la 25 km/h poti arde 750 de calorii pe ora. 2.Alergat. O jumătate de oră de jogging înseamnă aproape 450 de calorii pierdute. 3.Baschet. 30 de minute de acţiune non-stop înseamnă dezvoltarea flexibilităţii, rezistenţă, sănătate cardiorespiratorie şi pierderea a aproximativ 300 de calorii. 4. Tenis. Este considerat un joc distractiv, care cere viteză, agilitate, rezistenţă şi timp de reacţie. Se consumă în jur de 250-300 de calorii într-o jumătate de oră de sesiune, oferind o mare posibilitate de a arde caloriile în exces şi de a întări musculatura, în special pe cea a inimii. Sper ca te-am ajutat :* nu o sa cer funda daca mi-o dai merci daca nu nu :*