Bunăă. Cel mai distractiv este la înot ( dacă îți place apa ), bachetul, handbalul, fotbalul ( dacă ești băiat ). Alege ceva care îți place, este foarte bine să faci un sport pentru că te ajută de dezvoltarea fizică și bineînțeles te menții sănătos.
Handball,ai putea incerca sa practici un sport, bineinteles, de performanta, eu fac handball de performanta de 2 ani si se vad resultatele.am si mai multa forta in maini si in picioare un abdomen plat,picioare frumoase, dar m-a schimbat si foarte mult, adica acum sunt mai atenta la ce manancc si la ce beau, si spiritul de echipa, prietenia.
sper ca te-am ajutat! pa :*
Skateboarding, cu rolele, bicicleta, spala-ti cainele) da muzica la maxim si danseaza, fa poze, canta, stai la plaja, arunca-te de pe casa, stai in cap, in maini, incearca sa iti faci si alti prieteni, tot ce iti vine in minte!))
Pai incerca si tu fotbal, baschet, inotul sau tenis Mie fotbalul mi se pare cel mai (disctractiv)
Poti sa mergi la dans sportiv este foarte frumos...o sa-ti place chiar daca esti baiat este un sport la care te dezvolti frumos...
Cipi1212 întreabă: