| xCrank a întrebat:

Sall TPU,ce suplimente imi recomandati pentru dilatarea venelor:super pump, arginina? care imi dilata venele si mai pot pune masa musculara?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Arginina n-am folosit niciodata.

super pump e foarte bun, unul din cele mai bune produse de la gaspari, dar eu il vad undeva pe locul 3, pe locurile 1 si 2 raman no-explode si nano vapor.

Nu stiu de faza cu vergeturi, mie nu mi-au aparut niciodata, dar ai putea sa intrebi un medic sportiv sau cineva care se pricepe mai bine in domeniu

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Oxid nitric : no-explode de la bsn

| xCrank explică (pentru Cosmin86):

Cosmin,ce zici de la oxid pot sa mai apara vergeturi? cum ti se pare super pump si arginina?

| Cosmin86 a răspuns (pentru xCrank):

Arginina n-am folosit niciodata.

super pump e foarte bun, unul din cele mai bune produse de la gaspari, dar eu il vad undeva pe locul 3, pe locurile 1 si 2 raman no-explode si nano vapor.

Nu stiu de faza cu vergeturi, mie nu mi-au aparut niciodata, dar ai putea sa intrebi un medic sportiv sau cineva care se pricepe mai bine in domeniu

| ExpertMen a răspuns:

Gasesti foarte multe in farmacii.Cel mai bine ar fi sa intrebi medicul sau farmacistul inainte de a lua aceste suplimente!

| FitMan a răspuns:

Eu am incercat No-Xplode si Stormbig grin De storm am fost cel mai multumit ( 4 tipuri de creatine + oxid nitric). Iti spun ca asa vene nu am mai vazut vreodata sa iasa pe mine laughing. Bafta!