| CristianoCR7 a întrebat:

Cum as putea creste in viteza de alergare (la fotbal ma refer).De doua zile am inceput sa aleg la capacitate maxima pe o distanta de 100 m si sa ma cronometrez.Imi poate creste viteza? Multumesc!

5 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Eu fac sală de 2 luni şi am observat că la orele de Educaţie Fizică mă mişc mai rapid şi am o rezistenţă de lungă durată.
Aşadar îţi recomand să mergi la sală dacă ai posibilitatea dar continuă şi cu alergările de seară, sunt bune şi ele.
Succes!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai ușor cu efortul, să nu faci vreun infarct, cum stai cu analizele? Mergi la medic si fă doar exercitiile prescrise de el.

| Ibrahimovic a răspuns:

Incepe pe distante mai mici (50m), dar sa stii ca tine si de fuleul pe care il ai!
E greu insa sa ajungi sa ai fuleul lui CR7, daca ai vrea sa ajungi ca el laughing

| Nickname1890 a răspuns:

DA iti poate creste, dar sa NU faci zilnic sprinturi de 100m la capacitate maxima. Te supraantrenezi foarte usor si dupa aia vei observa o scadere a vitezei. De asemenea cum spunea si miicutsa in sprint conteaza mult si forta bratelor a spatelui a abdomenului... practic lucreaza toti muschii din corp. Ai vazut ce corp au sprinterii la jocurile olimpice, trebuie forta in tot corpul si bineinteles tehnica corecta de alergare.

| CristianoCR7 explică:

Altcineva?