Daca se putea ce vrei tu ar fi dat faliment toate salile si toti care produc echipametne de fitness ( gen gantere, etc. ).
Copil mic...
Pai fa flotari si abdomene cum a zis cristi in pimul raspuns
in 300-400 de ani maxim o sa arati ca arnold
E un copil frate! Ce vroiai sa ii zic ca nu stiu daca are 10 ani. Vroiai sa ii zic sa se duca la sala sa faca indreptari cu 200 de kg pe bara si sa isi injecteze steroizi cu duzina?
Bai omule ala vrea masa musculara cu antrenamentul tau nu o sa faca niciun progres ca masa musculara, doar rezistenta.
Frate mai intai este un copil de 10 ani maxim si este suficent ce i-am zis.Dai tu un sfat daca eu nu am zis bine.Mai ganditi-va si voi putin inainte sa comentati.Acum sincer ce vroiai sa ii zic?
Poti incepe cu
flotari, tractiuni, abdomene si genoflexiuni. Faci cate poti.Si poti lucra de exemplu
luni- flotari(faci cate 10 flotari in 9-10 serii, sau daca poti doar 5 flotari faci 5 flotari in 12-15 serii, idea e sa le faci corect)
marti-tractiuni cu priza larga sau ingusta pentru spate si biceps(doar daca poti sa faci, daca nu...marti poti sa alergi)
miercuri-abdomene normale(faci de exemplu 15 abdomene in 10 serii)
joi-picioare(genoflexiuni, cate 15-20 de genoflexiuni in 10 serii)
vineri-repeti ce ai facut miercuri
sambata-odihna
duminica-odihna
si sa mananci carne, oua, lactate(astea 3 sunt de baza), legume, fructe etc.
Http://www.youtube.com/user/passion4profession/videos?view=0
Aici sunt cateva exercitii. Dar cu aceste exercitii iti tonifici corpul atat. Fara putina sala nu se poate. Incearca sa combini aceste exercitii cu o alergare. Dupa alergare muschiul lucreaza mai bine :* Bafta :)
Pai iti faci un program(luni, miercuri, vineri) de ex ..iti ia cam cate 2 h pe zi. si faci tractiuni, flotari, abdomene, genoflexiuni, incearca sa faci cate mai multe serii de 10. cand simti ca nu mai poti, atunci iti cresc muschii cel mai mult bft
Te poti incalzi in 5 min si apoi sa faci 1-2 serii de inaclzire la primele exercitii.
Pauzele intre serii cam 1 min jumate maxim. Si faci 12 serii la o grupa mare si cam 8 serii la o grupa mica => cam 20 de serii pe antrenament, nu e mult.
Daca te antrenezi corect, te poti incadra intr-o ora bine. Asta daca vrei rezultate ca lumea.
Hei eu te pot ajuta foarte bine! iti pot face un program daca vr! si numai intr-un an de zile ai sa ai un corp facut si atragator cradema!