Normal... te mai poti inalta, dar nu asa rapid. Inotul este un sport foarte bun care iti intareste spatele si muschii acestora, dar daca vrei sa te inalti tinete mai mult de sport sau daca ai posibilitatea du-te la piscine publice, iar in loc sa te distrezi cu prietenii tai, da exerciti cum faci la antrenamente.
Sper ca am ajutat! Funda?
Pentru a creste in inaltime incearca baschet.Si inotul dezvolta fizicul dar ca in orice sport rezultatele se vad dupa cel putin 6 LUNI in nici un caz 2 saptamani
Nu. E nevoie sa fii in perioada de crestere (adica sa ai sub 17 ani jumate) si sa perseverezi mult mai mult. 2 saptamani sunt fix pix. Poate 2 ani...
Orice sport face bine organismului în sensul că îi accentuează dezvoltarea, dar asta în timp, nu peste noapte. Ai nevoie de mult mai mult decât 2 săptămâni.
Rezultatele se vor vedea cam dupa jumatate de an. inotul dezvolta mai mult umerii si picioarele
Nu te inalti in 2 saptamani, du-te si tu 1 luna ca 2 sapt e prea putin, mai fa niste tractiuni fata spate ca si alea te inalta! succes
Eu am fost la mare si la innot si de atunci m-am mai inaltat muult..deci zic eu si tu te vei inalta