| topacate a întrebat:

eu cred ca Vaslui o poate elimina pe inter voi ce ziceti? a si apropo pe ce post e pe protv cred nu?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din nefericire eu nu cred ca o poate elimina, ar trebui sa aiba mare noroc.
Inca nu stiu daca si pe ce post TV se va transmite. Numai bine!

| Gabryel98 a răspuns:

Sincer nu cred ca Vaslui o poate elimina pe inter insa am vazut returul intre inter si hajduk split si daca joaca la fel, Vaslui are mari sanse.Insa mingea este rotunda si s-au vazut multe suprize!

Totusi va fi foarte greu!

| paaauul a răspuns:

Pai ar trebui sa fim putin realisti cand vorbim de Inter! Totusi ii castigatoarea ligii campionilor in 2010, iar Vaslui ii victima sigur in fata milanezilor! Doar asa merge Vaslui mai departe daca cei de la inter prind o dubla foarte proasta, dar daca ei joaca normal cum joaca de obicei, nu vad ca vasluiul sa aiba vreo sansa oh go on!

| cuvuliuc a răspuns:

Sunteti penibil nu ma mai uit la fotbal totul e arajat in fotbal pe bani grei echipele sunt cumparate de un manager care is face el rezerve de bani pe anumite investitii la anumite echipe sunteti penibil daca va canditi la jucatori ca ei fac meciul gresiti cel cu bani face meciul

| adyyo a răspuns:

Daca isi pune ambitia Vaslui poate ajunge in grupe si o poate elimina pe Inter. Poate sa faca 1-1 la ei acasa si 0-0 la Piatra Neamt. Fundaa?