| BeLyNdA a întrebat:

Eu sunt la tara pana luni si vreau sa stiu ce sporturi pot face in aer liber pentru a slabi putin.Si la fel vreau sa stiu si cat timp.

9 răspunsuri:
| FeFy` a răspuns:

Te duci la prăşit happy.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poti sari coarda, poti face jogging, poti merge cu bicicleta...Cat? Cat te vor tine puterile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alearga cam 30 min fa cam 15 abdomene 25 genoflectiuni 10 flotari zilnic si slabesti asa fac eu

| sweetloves a răspuns:

Cel mai bun sport este jogging.ul. este sanatos si foarte bun pentru corp. dar asta este doar asa., nu ca sa slabesti. nu poti face asta in cateva zile.

| siena a răspuns:

Pai alearga sau indindete cam 30min fundita te rog nu te oblig

| lexx_8353 a răspuns:

Poti incerca sa faci putin sport ex:jogging 30-60 minute sau abdomene 10-20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alearga zilnic 30 de minute,cu viteza medie(chiar si mai mult,daca vrei).In schimb, cele cateva zile pe care le petreci la tara nu vor fi suficiente. Daca-ti doresti intr-adevar sa pierzi cateva kg, vei fi nevoita sa continui sa faci miscare pentru o perioada mai mare de timp.Succes.

| DorelXD a răspuns:

Nu poti face marea cu sarea in 2 zile. Poti face multe lucruri. Tu fiind fata, banuiesc ca vrei sa scapi de grasimea de pe fese si coapse, in principal. Lucrul asta se face facand genolfexiuni, si alergand. Pentru abdomen, abdomene. Dar sa stii ca daca vrei sa slabesti, trebuie un program de exercitii, combinat cu o alimentatie corecta. In chestia cu alimentatia, nu trebuie sa tii cure de slabire complicate, sau sa te infometezi, deoarece astea iti fac raul. Daca la masa in loc de 2 felii de paine alba, inlocuiesti cu o felie de paine neagra (un exemplu banal, nu filozofez mult pe aici), si nu mai mananci chips-uri, snacks-uri, etc, ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba. Pentru a slabi, iti trebuie in primul rand vointa, iar in doua zile nu poti face mare lucru!

| Eduard a răspuns:

Daca vrei sa faci ceva ca sa slabesti, nu ai cum in cateva zile sa dai jos nici macar un kg. Si daca vei reusi sa faci asta, se va depune la fel de repede jos. Toate lumea se inseala cu slabitul. Ai impresia ca slabesti nu stiu cate kg dupa ce faci sport, dar aia e de fapt apa eliminata din corp prin transpiratie (app doi litri de transpiratie in mod normal pe zi, atunci gandeste-te cat transpiri cand alergi). Deci nu-ti fa iluzii ca slabesti pe termen scurt, decat poate cu pastile, dar aia eu nu te sfatuiesc sa faci.
Alimentatie corecta si sanatoasa, plus vitamine (care nu ingrasa si nici nu va ingrasa, caci daca ar fi adevarat nu ar mai exista oameni slabi in lumea asta), plus sport. Cateva luni in ritmul acesta, nu numai ca vei slabi si iti vei si sculpta corpul, dar vei fi si mai sanatoasa si te vei simti mult mai bine, crede-ma.
Poti sa sari coarda, sa faci alergare usoara, sa faci stretching etc.

Multa bafta! happy