| deejayoo a întrebat:

joii am cros.trebuie sa alerg 3000 de m fara oprire.am, facut antrenamente de mi-au iesit ochii din cap.stie cineva cum imi pot mari rezistenta.ceva secrete despre respiratie.sau altele care sa ma poate ajuta.haideti ca va dau si funda winking

5 răspunsuri:
| Fineness a răspuns:

Asa am invatat eu sa inot mai repede:de fiecare data cand simti ca cedezi, gandeste-te la persoane care au trait situatii cumplite si totusi, au mers mai departe sau baga-ti de nenumarate ori in minte ca acolo unde o sa ajungi te asteapta cineva drag, e raiul, multe prajituri, distractie sau pur si simplu gandeste-te la idolul tau(sau un renumit sportiv).La mine a mers 100%. Bafta si nu te lasa!

| ali17 a răspuns:

Eu zic ca, ca sa alergi mai bine trebuie sa ai motivatie! odata iti vine sa cedezi nu? cateodata ramai fara respiratie nu? aceste lucruri se pot duce prin :
-gandeste-te la cineva sau un prieten sau idolul tau cum a putut sa faca asta
-gandeste-te ca cineva ar fi mandru de tine si ca nu trebuie sa dai gresi
Si cand vorbim despre exercitiu sporiv, eu am doar 12 ani si fac timp de 3 ore alerg in continuare la fotbal(pe terenul de la scoala)si nu ma opresc cand vad ca mingea se duce din colo in colo., incearca sa mergi cu ceva ca :bicicleta sau sa mai joci ceva care sprintul se baga in aceasta categorie., apropo! cand faci ceva sa te atrenezi! nu te antrena prima zi 15 minute si a doua 1 ora sau 45, ca SAR OCHI DIN CAP la ce durere faci

| danorp a răspuns:

Ia-ti cu tine o lamaie cand obosesti manaca putin din ea iti face dispozitie sa alegi mai repede

| DaRyUsSyK a răspuns:

Salut am 14 ani.fac sport de 3 ani(fotbal) nu e cam mult 3 km... incerca sa mergi pe bicicleta, sa alergi pe banda cat de mult, mai mult documenteaza-te de aici http://www.cdt-babes.ro/articole/exercitii-fizice.php

| KiLeRbLuE a răspuns:

Mai bine iti mentii ritmul cardiac si respiratia sub control
nu respira tare usor