| xBlueEyes a întrebat:

Mi-am cumparat o bicicleta OUTDOOR born to run din Praktiker si am mai dat si 800 de ron pe ea. Aceasta are niste defecte. Pe cadru scrie ca are 21 de viteze dar merg cat de cat bine doar 15 sau mai putin, discul rotii din fata atinge frana, roata fiind putin optata. Ce sa fac? Sa o duc inapoi?(aceasta are garantie 24 luni), dar in garantie scria clar,, Bicicleta trebuie verificata inainte de a fi cumparata" si,, garantia nu asigura piesele casabile ale biicletei". Va roog ajutati-ma, dau funda si voturi. Acum eu sunt la bunici cu ea si mi-e cam greu sa o transport la Buzau deoarece am o masina micaaaa.

Răspuns Câştigător
| thebest2108 a răspuns:

Sal am avut si eu o bicicleta la fel ca a ta.La bicicleta mea i-a intrat schimbat-orul spate in roata si am dus-o la garantie si mi-au dat alta noua. Bafta!happy

1 răspuns:
| yyodevil a răspuns:

Eu chiar mi-am cumparat aceasta bicicleta si pot sa spun cai superrr!
Problema cu schimbatorul o poti rezolva singur:in capatul macaralei chiar deasupra rotitei ai un fel de surub prin care intra sufa, de acela ridi si invarti in partea satnga sau dreapta pe a strange sau slabi sufa.
Iar cu roata optata nu e o problema pentru ca nu afecteaza si discul iar atingerea placutii pe disc o poti rezolva cu un imbus de 5 slabind sufa si placuta de pe partea cu roata.
Poate ti-am fost de folos.