| AleX_3918 a întrebat:

Numele meu este Alex si as vrea sa va adresez o intrebare: Voi ce sport preferati dintre fotbal si handbal? Si care e jucatorul vostru preferat? (daca alegeti fotbal, jucatorul preferat din fotbal, daca alegeti handbal jucatorul/jucatoare preferat/a). Eu personal aleg fotbalul si jucatorul meu preferat, joaca la Real Madrid si il cheama C.Ronaldo. Cel mai complex raspuns primesc Vot+Funda.

Răspuns Câştigător
| SMaricel a răspuns:

Salut,Alex
Sportul meu preferat este fotbalul si jucatorul meu preferat joaca la FC Barcelona si este Lionel Messi.

7 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Eu aleg sah. E bine?

| adriangabor92 a răspuns:

Aleg fotbal, jucatorul preferat este banel nicolita si joaca la echipa steaua bucuresti

| flori_3312 a răspuns:

Eu asi alege fotbal.si jucatorul preferat ESTE NICOLITA

| sCzKun a răspuns:

Alegerea unui sport depinde de persoana ta...tu sti ce vrei, va trebui sa te gandesti bine daca este vorba despre o alegere definitiva, trebuie sa vezi la ce sport te pricepi tu mai bine, nu te lua dupa altii happy

| An0N1M a răspuns:

Hai noroc! Eu aleg fotbalul, ca e mai smecher si se castiga mai binebig grin My favourite player=Fernando Torreslove struck de la Chelseabig grin

| AleX_3918 explică:

Mersi pentru raspunsuri, dar cel mai bun m-i se pare ca e a lui Marcelino, ca e rivelul lui Ronaldo tonguetonguetongue, Meris la toata lumea oricum.

| Ronaldo7cr7 a răspuns:

Fotbal si c.ronaldo