| DeUtZaTa a întrebat:

plzz ajutati-ma deci am role de silicon si au rotile albastre aluneca ffffffffffffffff tare dar pritenele imi spun ca rotile mov sau negre sunt mai bune si eam o prietena care are role negre si le-a luat ieri si merge de 5 ani pe role si rotile ei nu aluneca mai tare ca ale mele. E adevarat ce imi spun ca nu sunt bune rotile.

Răspuns Câştigător
| Ioana353 a răspuns:

Si eu am roel ca ale tale si aceiasi poveste cu prietena
din potriva mai bune sunt rolele tale (asa am si eu)de cat cele ale prietenei tale
asa aream si eu la inceput si si acum ma cam tem pe ele desi le am de 3 ani si prietena mea doar de 2 ani
sa da ca o experta
curaj o sa reusesti!

5 răspunsuri:
| 9gag a răspuns:

In ce sens iti aluneca? daca iti aluneca lateral incearca sa iti strangi mai tare rolele de picioare astfel incat sa nu iti joace, de asemenea incearca sa iti mentii picioarele drepte si nu le curba spre exterior deoarece rotile isi pierd aderenta si de aceea aluneca. Culoarea este pur estetica deci nu iti fa griji in privinta asta.

| AddXf a răspuns:

Nu mai crede tot! te-au mintit! nu conteaza culoarea...hai sa fim seriosi.depinde de firma, producator,.dar daca vrei role noi iti recomand de la firma oxelo le gasesti in dechatlon(calitate garantata!happy0

| andrei0andrei a răspuns:

Teau mintit rotile tale sunt perfecte crede-ma am experienta

| iubbirica a răspuns:

Am role ca ale tale!
Am facut multe chestii pe ele!
3 ani d emers pe role
si acum daca merg mai tare pot sa ma si invart!
Sunt foarte bune celelalte au vrut sa te minta

| Cosmin_7024 a răspuns:

Nu e adevarat.depinde de diametrul rotilor, de firma rolelor si de priceperea celui care le poarta.O zi buna!