Iti place fotbalul sau doar vrei sa fii "cool"? E clar ca nu suporti presiunea, deci fotbalul profesionist nu e pentru tine.
Daca vrei sa joci doar pentru distractie ar trebui sa fii mai relaxat, ce ai de castigat sau de pierdut?
Ar trebui sa joci in echipa cu prieteni... ma refer la prieteni buni, care au rabdare cu tine, dar mai intai stii cine ar trebui sa aiba incredere in tine?
TU
Poate pur si simplu, fotbalul nu e pentru tine...Nu e asa de grav daca nu te descurci la sport.Incearca altceva(inot, sala, tenis, ping pong..etc)
Buna eu te-as sfatui sa te uiti la tutoriale de scheme si etc... sau sa joci cu baieti mai buni ca tine si sa inveti.Eu asa am facut si joc foarte bine fotbal sunt si la un club(am 12 ani). Sper ca te-am ajutat.
Daca iti place, are rost sa continui. daca nu, de ce sa te chinui? sigur o sa gasesti alt sport care sa te prinda. Iar mersul pe bicicleta se invata la orice varsta. Eu lucrez la www.biciclop.eu si iti spun ca am cunoscut si oameni care au invatat sa pedaleze abia la 50 de ani;).
Asa ca incearca cat mai multe sporturi si sigur o sa gasesti unul potrivit pentru tine!
Salut,asa eram si eu dar m-am dus la fotbal, m-am antrenat singur si ma jucam pe strada si in cele din urma, acum joc bine.Ia-o incetu cu incetu si vei reusi
Cipi1212 întreabă: