Ideea este sa mananci sanatoc. daca mananci salata si fructe, plus mancare (mai sanatoasa) poti sa te ingrasi in momentul in care cresti aportul de calorii, adica sa mananci mai mult. Sfatul meu este urmatorul : Mananca sanatos, fructe+legume iar restul gatit. Nu are rost sa te mai ingrasi pentru ca dupa aceea o sa-ti para rau si o sa vrei sa slabesti si nu o sa poti. O sa-ti fie greu. Acum ai greutatea ideala.
Uite se spune ca daca mananci verde mirosi bine, dar nu te ajuta sa slabesti mananca anghinare, sunt bune, cred daca nu gasesti, incearca sa nu mai mananci paine multa, si dulciuri regulat, cam cat ai mancat si la pranz ca sa nu se puna, si nu manca seara decat grisine, si nu dormi as ade mult,
De ce sa nu dorm mult?
Eu vreau sa ma ingras...numai k nu vreau sa am celulita si de aia vreau sa fac sport + k a inceput sa mi se vada si gusa (barbia dubla) si vreau sa fac putin muschi la picioare..atata tot..si nu stiu cum sa mananc..tot ca pana acum si cateva fructe sau sa mananc mai sanatos:legume, fructe, salate..etc,dar fara sa slabesc?
Da-mi id tau pe privat..mai bine vb pe mess.
Pentru ca daca mananci seara si te culci, nu se digera tot, si bineteles, ca se pune seara daca nu mananci mult seara, poti dormi
Da pai celulita se pune fato daca mananci gras seara! si crezi ca daca te ingrasi nu se pun e celulita? ai innebunit?
Eu zic să alergi și să mănânci sănătos eu așa fac dar practic baschetul un sport greu poți să slăbești și din salate dar mai greu dar să știi că eu eram grasă nul trecut în a 3-a aveam 42 kg
acum în a 4-a am 42 kg deci e un progres pentru că cei din familie îmi spun slaba sau înalta dar m-am obisnuit cu sportul
La inaltimea pe care o ai tu ai greutatea ideala.
P.S. Mananca legume ( varza, morcovi, rosii, castraveti, ardei, de preferat salata), fara grasime, carne fiarta( de pasare fara pielita), la gratar, si incearca sa nu mai mananci de la fastfood.
Nu mananc de la fast food...si dacamananc eu salata si fructe... legume nu slabesc?
Ideea este sa mananci sanatoc. daca mananci salata si fructe, plus mancare (mai sanatoasa) poti sa te ingrasi in momentul in care cresti aportul de calorii, adica sa mananci mai mult. Sfatul meu este urmatorul : Mananca sanatos, fructe+legume iar restul gatit. Nu are rost sa te mai ingrasi pentru ca dupa aceea o sa-ti para rau si o sa vrei sa slabesti si nu o sa poti. O sa-ti fie greu. Acum ai greutatea ideala.
Buna! Greutatea ta e perfecta.(Uite povestea mea era grea(: aveam peste 67 de kile acum am 47 si1.57 si numi vine a crede _) Sa alergi poti doar o data pe saptamana asa pentru sanate si in primul rind... trebuie tu sa te simti in apele tale 0. Sper ca te-am ajutat.pup*
anonim_4396 întreabă: