| eduardooo a întrebat:

sunt foarte mic la varsta mea am 1.50 la inaltime.
Ce as putea face sa cresc macar vreo 15 cm. ceva exerciti acasa.? Dau funda! Am 14 ani!

4 răspunsuri:
| Uir_Aearphen_1984 a răspuns:

Acasa nu se pot face exercitii in mod corect pentru cresterea in inaltime. Dat fiind faptul ca esti in perioada de pubertate, iti recomand sa te inscrii la baschet, handbal sau volei.

| neutrino a răspuns:

Ai putea merge la inot, baschet sau volei: dar repede, pentru ca nu mai ai mult timp pentru crestere!

| SweetMinion a răspuns:

Baschetul este cel mai bun. Te inalti repede, vorbesc din experienta.

| nothing14 a răspuns:

Am o idee pe care o practic si eu si am 15 ani si 1.74 metri.Gaseste un loc mai sus si tot sari sa il atingi(de exemplu un bec)dar nu cu toata forta.Si dupa ce sari cu ambele dupa aia de intinzi cat de tare poti cu cate o mana sa atingi obiectivul(chiar daca nu il atingi dar sa incerci cat de tare). ASTA ESTE VARIANTA IN CARE NU POTI SA MERGI SA FACI SPORT DE PERFORMANTA.AA SI TREBUIE CALCIU SI VITAMINA D, INTERESEAZATE.Si mai poti face si intinderi cu picioarele (cauti pe net exercitii). ASTA INCERC SI EU CA SA MAI CRESC DAR ACUMA MI-AM ARS MAINILE SI IMI SUNT BANDAJATE DE LA INCHEIETURA PANA LA UMAR SI NU POT DAR O SA INCEP PROGRAMUL CAND SCAP.
BAFTA