Secretul luarii in greutate este simplu. In mare parte, grupele de mancaruri pe care le incluzi in meniu, in cadrul programului de castigare a masei musculare, sunt aceleasi pe care ai putea sa le servesti mereu, indiferent daca vrei sa slabesti, sa iei in greutate sau sa ti-o mentii, este nevoie sa consumi mai multe alimente. Chiar daca pare greu de crezut, aceasta este regula de aur intr-o dieta de ingrasare: sa mananci mai mult decat de obicei! Uneori prepararea mancarii si servirea acesteia pare un lucru bun, daca iti pregatesti singur mancarea iti cresti apetitul, ceea ce te va ajuta sa consumi mai mult. Un prim pas in dieta de ingrasat este alegerea alimentelor (sau suplimentelor) cu o densitate calorica mare. Procedand astfel vei putea consuma mai multe calorii in aceeasi cantitate de mancare.sau poti sa iei vitamine
Actiune Terapeutica
Vitamax conţine grupe de ingrediente active, atent selectate pentru acţiunile lor sinergice, profilactice şi terapeutice, necesare menţinerii şi/sau ameliorării funcţiilor organismului. Lăptişorul de matcă este un amestec natural de proteine, aminoacizi, lipide, carbohidraţi, acizi graşi şi vitamine. A fost folosit cu rezultate deosebite ca tonic general în ameliorarea simptomelor legate de vârsta înaintată şi pentru îmbunătăţirea stării generale la cei cu boli cronice degenerative. Ginseng este, de asemenea, un extract natural cu un spectru larg de acţiuni farmacologice, cu efect stimulant şi energizant. Ginseng creşte rezistenţa naturală, ca şi capacitatea recuperativă a organismului. Cele 9 bioelemente asigură organismului substanţele de bază necesare proceselor metabolice normale. În plus, aceste 9 bioelemente acţionează ca factori de protecţie împotriva multor boli degenerative. Cele 23 din cele mai importante vitamine, minerale şi oligoelemente sunt incluse pentru asigurarea necesarului zilnic atât în condiţii normale, cât şi în stări de deficit sau de necesităţi crescute. Multe dintre acestea sunt cofactori în diferite procese metabolice. Ca urmare, Vitamax, prin compoziţia sa, este considerat cel mai potrivit preparat vitaminic pentru toate vârstele, indiferent de sex.
Mananca cu 300 calorii mai mult decat ai nevoie in fiecare zi, mananca multe proteine si ceva grasimi si du-te la sala.
Aceeasi problema o am si eu.Daca incerci sa adopti singur un "regim de ingrasare", atunci pot exista consecinte. Poti sa te ingrasi prea mult si sa devii o "batoza", poti sa te ingrasi in alte zone unde nu ai vrea adica la abdomen.
Trebuie sa te duci la medicul de familie care, probabil, iti va da o trimitere la nutritionist. Dupa o serie de intrebari si dupa prezentarea situatiei,probabil iti va prescrie un "regim" adecvat organismului tau,prin care vei lua incet,incet in greutate.
Iti recomand, totusi, sa faci sport pentru ca acesta te va mentine in forma si tonifiat.Cat despre mancare,nu incerca sa bagi in tine fast-food,pizza,etc cu ideea ca te vei ingrasa asa cum iti doresti.Da,te vei ingrasa dar acestea afecteaza si alte parti ale organismului,cum ar fi pielea.
Vitaminele le poti lua,dar numai daca ti le prescrie medicul de familie pentru ca altfel, pot fi destul de periculoase si pot avea unele, chiar daca nu foarte grave, consecinte.
Sall,si eu am 15 ani si vreo 50 kg.Si eu incerc sa ma ingras.
Cauta pe net siteuri cu alimente ce te ingrasa
fa si sport
Te vor ajuta vitaminele dar nu lua prea multe!
Am o verisoara care a luat multe vitamine si acum este cat o...
Ai grija!
fundita?
Vitaminele ar putea fii o solutie si incearca sa stai mai mult in pat adica sa faci mai putina miscare astfel se va depune putina grasime. Fundita?
Nu mai fa treaba 2 zile.mananca pufuleti aproape toat zilele.o sa te ingrasi 3kg