| Tomasyto_Tomy_1997 a întrebat:

Vreau sa comand serious mass + Creatina Complex.
Sunt ectomorf am 17 ani 58Kg 1, 82m.
as lua cateva kg daca comand?? si in cat tip?
(Funda pe cel mai bun raspuns)

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Mananca sanatos, antreneaza-te corect, dormi suficient!
3 mese principale si 2 gustari intre ele. Alimente cu valoare nutritiva buna!
Cu serious mass si creatina complex ar trebui sa castigi intre 2 si 5kg in prima parte, dupa 3 saptamani incep sa apara rezultatele. Respecta factorii importanti si atunci vei avea si rezultate!
http://www.despreculturism.ro/......ulara.html

18 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Cum zuce cosmin. esti un slabanog paralel cu alimentatia corecta. fara alimentatie poti sa bagi si steroizi ca nu cresti. pune nutritia aia proasta a ta in cuie corect si pe urma suplimente

| Cosmin86 a răspuns:

Nu cred ca esti ectomorf, cred ca nu stii sa mananci.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Daca nu faci exercitii fizice poti sa iei si cate un kg de prafuri si sa mananci 30 de batoane pe zi. Chestiile astea le comanzi daca faci vreun sport, sau chiar daca nu faci, te apuci, pentru ca daca mananci sau bei tot felul de chestii fara sa faci sport, iti cheltui banii degeaba, decat sa iti iei tot felul de prafuri sau batoane, mai bine cumparati 2 gantere de 3 sau 4 kg si incepe sa faci cu ele, si dupa vreo 3 luni de facut nu numai cu gantere (trebuie sa faci flotari, genoflexiuni), poti sa incepi sa iei si prafuri (prafurile nu sunt indicate pentru ca imediat cum nu mai faci sport (o saptamana, doua), o sa ti se duca muschii imediat). Funda?

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Goldenboy97):

Ce vrei sa spui? Am scris prea mult?

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexElektro1987):

Serios? Se duc muschii imediat? Tu esti COMPLET PE LANGA.

p.s. : ce naiba sunt alea la 3-4 kg? O gantera serioasa are 30-35 kg.

Si nu pune muschi cu niste gantere amarate ( siu alea de 35 kg tot amarate sunt ), muschii se fac cu exercitii DE BAZA, multiarticular e( nu cu exercitii de IZOLARE cum faci cu gantera ).

Copil mic... isi da si el cu parerea.

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu am impresia ca tu nu stii ce vorbesti. Daca cu ganterele nu faci muschi, de ce s-ar mai fi inventat? Si ce sa faca el cu gantera de 35 de kg cand el are 58 de kg? Nici macar cu amandoua mainile nu poate sa ridice o gantera de 35 de kg. Si ce sa faca el cu prafurile? Ca sa dea rezultate prafurile alea pe care vrea sa le ia el, trebuie sa faca antrenament intens (abdomene, genoflexiuni, flotari, exercitii pentru piept, pentru abdomen, tractiuni, cel putin o ora pe zi) daca vrea sa faca muschi si sa mai creasca in greutate.

Cu ganterele faci IZOLARE, sunt bune in perioada de definire si de separare musculara.

"cel putin o ora pe zi", vrei sa spui cel mult. Un antrenament serios dureaza MAXIM o ora ( dupa scade nivelul de testosteron ).

Si ai enumerat exercitii de baza ( genu, tractiuni, etc. ), alea nu se fac cu gantere happy

Fa diferenta intre "exercitii de baza" si "exercitii de izolare".

p.s. : cuvantul "genoflexiuni" nu exista in dictionar. ai putea invata si putina limba romana, daca tot inveti chestii despre sport.

Adica ce vrei sa spui, ca nu stiu sa scriu sau sa vorbesc? Aaaa, am inteles, incerci sa o faci pe desteptul. Iar tu de ce ai pus ghilimele la cuvintele exercitii de baza si exercitii de izolare? Le-ai scos cumva dintr-un fragment?
Am zis eu cumva ca tractiunile se fac cu ganterele sau flotarile sau genuflexiunile? Stiu ca in loc de genuflexiune am scris genoflexiune.

Genuflexiunile se fac cu haltera ( poti si cu gantere, dar e mai greu ) pe umeri.

Si am pus in ghilimele ca sa le evidentiez ( ca tu pricepi mai greu ).

Dar de unde stii tu ca pricep mai greu? Ma cunosti cumva sa stii daca pricep mai usor sau mai greu?

Din ce vad ca scrii, e clar ca esti complet pe langa si comentezi doar aiurea.

Cati ani de sala ai? De cat timp citesti despre nutritie?

Nu mai are rost sa iti zic nimic, pentru ca te crezi asa de destept ca ai facut sala, incat crezi ca nimeni nu poate ajunge la nivelul tau.

Eu tocmai asta ma chinui, sa ridic mai multi la nivelul meu si am reusit.

Alimentatie sanatoasa si conditie fizica, eu asta promovez intr-o lume unde toti se indoapa cu fast-food si habar nu au sa se antreneze.

Tu mai stii altceva in afara de sala?

Da, lucrez in IT ( senior software engineer ), pe scurt : programator senior la multinationala de IT, in liceu am fost olimpic national la programare ( un premiu 3 si o mentiune ).

Am terminat Politehnica ( Automatica si Calculatoare ) in 2010.

Si mai stiu sah, vara asta sper sa-mi obtin ratingul de maestru national si apoi maestru federal.

Cam astea sunt hobby-urile mele duse la nivel de performanta... restul sunt doar hobby-uri normale.

| Tomasyto_Tomy_1997 explică:

Nu am problema cu mancatul, mananc de 5-6 ori pe zi si sanatos dar nu se pune pe mine grasime am facut si sala dar sunt cam slab pentru sala.

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Tomasyto_Tomy_1997):

Daca esti ectomorf, sansele sa te ingrasi sunt foarte mici, iar sansele sa pui muschi pe tine sunt si mai mici, dar eu zic sa te apuci de sala.