In Romania sunt 6 ligi(daca vrei mai multe detalii cauta pe wikipedia Romania).In toate ligiile castigi bani, dar cu cat este mai buna liga in care joci cu atat castigi mai multi bani(in liga a doua salariul mediu este de 2.000 de lei iar in liga 1 salariul mediu este de circa 2-3.000 de euro). Trebuie sa joci foarte bine cel putin 2-3 ani pana sa te ia o echipa buna din Romania.
Dami un site unde pot gasi toate ligile, si bani care se dau Cavani1999 te rog...
In fotbal se dau bani dupa varsta de 14 ani, nu poti castiga bani la 13 ani, trebiue sa mai treaca cel putin 1 an, 2 pana la primul tau salariu in fotbal.Prima intrebare chiar n-am inteleso
Prima intrebare a fost asa. Cate ligi sunt? 1, 2, 3, 4, 5... sau cate sunt, si din ce liga o sa imi dea bani...
Off,of,cauta pe wikipedia Romania(ex:ligile de fotbal din Anglia, Romania). Legat de bani ti-am mai spus depinde de cat de bun esti si de liga in care joci, eu nu am de unde sa stiu cati bani castiga fiecare jucator in parte, intelegi?
Cavani1999 daca am 13 ani nu pot sa iau bani?
Nu cred
1.Depinde la ce echipa vrei sa te inscrii, 2.De obicei in toate grupele sau in cele mari.Si vezi ca la prima intrebare raspunsul ar fi vreo 3. Fundita?
Ai 13 ani inscrie-te la 2000 si de luat bani..nu prea poti..de la liceu incolo
1.MA VERE MAI INTII CE VIRSTA AI )
2.la inceput nai cu sa ei bani, si daca vrei sa ei bani trebuie sa fi bun
Funda! VOT!