| TheRapul a întrebat:

vreau sa va cer un sfat si un mic ajutor daca se poate, m-am apucat sa fac patratele ca am un pic de burta si nu stiu daca functioneaza la mine lincu asta ( http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ) ca am inteles ca daca ai burta nu ti se vor face niciodata patratele si asi avea nevoie de ajutor ce sa fac sa o dau jos ca sa se vada rezultatele daca merg multi kilometri pe zi cu bicleta se adauga in capitolu CARDIO? sau doar alergatu?

Răspuns Câştigător
| LeonarddStylezz a răspuns:

Salut!
Exercitiul din link este pentru cresterea masei musculare, deci il poti arunca pe geam!
Daca ai burta este mai greu sa faci patratele decat cand esti schilod, dar nu imposibil!
tot ce trebuie sa faci este sa alergi 30 de minute pe zi timp de 1 luna maxim si sa te duci la sala sa lucrezi toate grupele musculare.
Luni: Brate(biceps+triceps)
Marti: Piept + abdomen
Miercuri: Spate +talie sau abdomen
Joi : Umeri + trapez
Vineri : Picioare
Sambata: pauza.
Reiei.
Trebuie lucrate toate grupele musculare pentru ca se leaga intre ele, asta este cheia pentru. a da jos grasimea de pe burta! Dupa aceea faci numai abdomen inca o luna si te va tine!
Sper o sa faci ceea ce m-am chinuit sa iti explic, mi-a trebuit 2 ani dar corpul meu arata din ce in ce mai bine.
ps: aveam si eu burta(in 2 luni am dat-o si de 2 ani si ceva am un super abdomen)
BAFTA!+funda?