| VladButaciu a întrebat:

vreau sa va cer un sfat si un mic ajutor daca se poate, m-am apucat sa fac patratele ca am un pic de burta si nu stiu daca functioneaza la mine lincu asta ( http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ) ca am inteles ca daca ai burta nu ti se vor face niciodata patratele si asi avea nevoie de ajutor ce sa fac sa o dau jos ca sa se vada rezultatele, daca merg multi kilometri pe zi cu bicleta se adauga in capitolu CARDIO? sau doar alergatu? Vine vara si asi mai vrea sa merg si eu la piscina si imi e rusine sa dau tricou jos sa iese dita mai burtica afara, nu pot sa zic ca am burta de 10 metri putin strat de grasime, am 1.71 si 68 kilograme, nu pot sa zic ca sunt foarte gras fac si sala cam de un an am 15 ani si nu am facut nici o data abdomene la inceput nu imi placea am zis ca arat mai bine fara dar acum inteleg de ce nu arat:)) caci fara abdomene toata lumea ma face gras, si nu imi place macar de sar pune in pielea mea sa vada cat ma chinui. ( CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDITA). Astept raspunsurile voastre, Multumesc!

Răspuns Câştigător
| kbxftw a răspuns:

Trebuie să ai o alimentaţie bună.
Doar cu exerciţiile nu faci în veci.

| VladButaciu explică (pentru kbxftw):

Am o alimentatie buna, ma refer bogata in proteine ( carne, lactate, fructe) etc, nu tin regim dar alimentatie bogata am, doar ca burta nu ajutalaughing

1 răspuns: