Cristiano Ronaldo fara nici un fel de dubii! daca vrei explicatii in toata regula da add la id de mess cristiano_ronaldo.sc94
Nu conteaza daca e spectaculos sau nu,conteaza munca in echipa,sa nu fie egoist atunci cand esti in fata portii si mai ai un coechipier langa tine,Barcelona e o echipa unita,jucatorii comunica,antrenorul se impaca bine cu toti,iar lucrurile astea se cunosc, nu degeaba Barcelona e cea mai buna echipa din lume . Parerea mea e Messi, el e cel mai bun fotbalist.
In 2011 era Messi... dupa parearea mea ar fi trebuit sa fie numit cel mai bun jucator c.ronaldo
Buna! Nu stiu ce crezi tu, dar mie nu imi este deloc greu sa aleg... din cei 3 fotbalisti de mai sus, clar ca Messi este cel mai bun. De 3 ani a castigat Balonul de Aur plus ca este extrem de spectaculos (da goluri cu capul desi are 1.69 m, dribleaza o echipa intreaga, da pase de gol, alearga ca un disperat )... De Ronaldo sunt numai schemele, iar Neymar, ei bine, e cam la acelasi nivel cu Ronaldo, adica stadiul 'floricele-biciclete'. Parerea mea? Messi e cel mai bun fotbalist, si va mai fi inca vreo 4-5 ani de acum incolo .
Cel mai bun e cristiano ronaldo! dar mai e o chestie, neymar daca e asa de bun de ce in meciu cu barca din campionatu mondial al cluburilor nu s-o vazut? baietas jucatori mari se vad in meciuri mari nu cu toti necunoscuti!
Du-te bai frate cu meciurile tale. e adevarat ca e ronaldo da cu mecurile mai spart )))))
Bai, da' cati fani are gelatul ala! Si toti sunt increzuti si aroganti... dar ce sa faci?
Messi? nu vezi ca la Argentina nu face nimic la Barca il ajuta echipa. Cum spuneam Spania e cea mai buna nationala si acolo e jumate din barca deci are logica ronaldo e singur cu pepe la Portugalia si se descurca sa nu mai zic ca la Real Madrid rupe.
GaBiTzZUfan întreabă: