Din superstarurile actuale imi place cel mai mult The Miz. Mai imi plac CM Punk, Michael McGillicutty si Husky Harris (nu stiu daca mai e in companie), Alberto del Rio si Sheamus. Dintre dive imi place cel mai mult Maryse, dar si Rosa Mendes este frumoasa foc. Si pe mine ma enerveaza cei care nu scriu corect numele wrestlerilor deoarece consider ca isi bat joc.
Nu ii pun pe loc, adica cine e pe 1, 2...nu.
Stone Cold
Taker
TRIPLE H (HHH)
Shawn Michaels (HBK)
Randy Orton
Big Show
John Cena ( nu sunt un fan infocat, stiu ca wwe e fake, dar sa il bag si pe el sa nu ma injure altii... ianfara de cena, restul mi-a placut fooarte mult, cena...e ok a cistigat respect de la mai multi si de asta il pun)
Rey Mysterio
Batista
Kane(cand facea echipa cu taker)
Acum echipe ar fi: Dx(HHH & HBK) si Brothers of distrction(Taker& Kane- nu cred ca am scris corect ) repet acest nu a fost un fel de clasament, iar cena, am mai zis e ok, dar nu il prefer
Jeff Hardy,Jhon Cena,Shamus,John Morrison, KelyKely, Maryse(cea mai bunoaca))))) si atat... funda?
Hmmmm. evident John Cena un luptator foarte bun, dar ce era inainte imi placea foarte mult... Fratii Hardy!
Voi toti sunteti analafabeti?
@V3RRsuS - John (nu Jhon)
-Jerico (nu Gerico)
-Sheamus (nu Shamus)
@ILoveHipHopMusic : - John (nu Jhon)
-Sheamus (nu Shamus)
@Andreea: - Cody Rhodes (nu Codie Rouse)
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
(ajjajsaf)
Degetel ce te intereseaza cum scriu alti?
ps:au inversat literele jhon-john si daca ai gresit o litera nu esti analfabet(tu ai scris analafabeti)deci nu te mai da mare ca sti tu tot ca nu esti mai presus
Imi plk la nebunie wwe!
si imi plk de miz si ryse(logik dupa nume)si imi mai plk de kelly si eve,cena, punk cat de cat,rey,jo mo,gail kimy, sin cara, etc...
alinanicoleta99 întreabă:
BeLyNdA întreabă:
BeLyNdA întreabă: