| marybossu a întrebat:

Sall! vreau si eu patratele dar repede ca imi place de o fata si ei ii plac baieti cu abdomen super dati-mi siteuri sau spuneti-mi

4 răspunsuri:
| mihaitaLGP a răspuns:

Iti spun din propie experienta, fac culturism de ceva timp. Cand lucrezi abdomenul stimulezi masa musculara, o fortezi sa creasca. Toti avem masa musculara, indiferent ca o stimulam des sau mai putin des, dar aceasta masa musculara e acoperita de un strad adipos. Poti sa faci cate abdomene vrei, 2000-5000 zilnic, abdomenul tau se dezvolta dar e acoperit de acel strat adipos. Ca acele patratele sa iese in evidenta trebuie sa faci exerciti pentru a inlatura acel strat adipos (cardio). Alergarile in aer liber sunt cele mai bune, bicicleta sau daca practici culturism banda, bicicleta sau stepar. In concluzie nu e suficent sa faci doar exerciti abdominale, trebuie sa alergi foarte mult pentru a inlatura acel strat adipos. Binenteles, trebuie sa urmezi si o dieta. Ce trebuie sa eviti, carbohidratii (painea, pastele,, cartoful etc), glucidele (tot ce contine zahar, dulciuri, sucuri etc), Lipidele (grasimi). Consuma foarte multe proteine de calitate (pieptul de pui, peste alb (pastrav), curcanul, vita etc), carbohidrati de calitate (orezul), ai nevoie si de grasimi, ideale find cele nesaturate (nuci, seminte). Consuma multi antioxidanti (lamaia). Alimente care ard grasimile (grefa, scortisoara etc), Fructele sunt si ele foarte importante. Oricum ce vrei tu, nu se poate imediat. Totul necesita antrenament intes si mai ales rabdare si timp.

Răspuns utilizator avertizat
| PetreV a răspuns:

Pai in primul rand ...nus cum sa iti zic. o sa te cam dezamagesc :)) dar un abdomen nu se face asa usor ..adica trebuie foarte mult exercitiu ex : http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY trebuie sa dormi la orele potrivite la pranz etc ...sa nu mananci mult ( adica sa mananci cat poti nu te forta ) si foarte multe legume, fructe, galbenus de ou, albus, vitamina C;) si iti trebuie multa ambitie si multa rabdare;) si fata va fi a ta :)) SUCCES :)

| forceone20 a răspuns:

Eu te pot ajuta cu un link unde poti sa gasesti exercitii pentru abdomen http://www.culturism.8k.com/antrenament_abdomen.htm