Ma gandeam eu. IN cazul asta de ce vrei sa eviti anumite grupe? Picioarele sunt baza pe care se sprijina corpul. Cum vrei sa ai un fizic puternic in sus daca acesta nu are pe ce sa se sprijine? Si in plus vrei sa fii mare in sus si cu picioarele subtiri? arata hidos sa fii asa. Si mai mult Genoflexiunile sunt un exercitiu ce mareste productia naturala de testosteron in corp. Deci ajuta in general la cresterea in masa musculara, nu numai pentru picioare ci pentru toate celelalte grupe.
Iar spatele? De ce sa excluzi spatele? Pe langa faptul ca un spate lat si puternic arata foarte bine, acesta este esential si pentru alte exercitii ca genoflexiunile, indreptarile ridicarea greutatilor deasupra capului etc. Iar atunci cand lucrezi spatele, indirect lucrezi si bicepsul.
Deci nu fii fraier si lucreaza tot corpul asa cum trebuie daca vrei sa arati frumos si sa fii bine proportionat.
POti sa pui accent pe grupele care te intereseaza dar nu trebuie excluse complet celelalte grupe. Macar o data pe saptamana mai light dar tot trebuie lucrate si ele pentru intretinere.
Le lucrez si pe ele un pic ca pana la urma mai merg pe deal, la scoala(+ o ora de sport pe sapt) si inainte de fiecare antrenament fac minim 60 genoflexiuni, mai multe tipuri de sarituri... dar nu pun atat accent incat sa le dedic o zi din sapt...
Presupun ca nu vrei sa le dedici timp pentru ca le ai deja foarte dezvoltate, corect?
Nu lol daca le aveam foarte dezvoltate nu ma stresam cu intrebari de genu acesta... sunt incepator...
Ma gandeam eu. IN cazul asta de ce vrei sa eviti anumite grupe? Picioarele sunt baza pe care se sprijina corpul. Cum vrei sa ai un fizic puternic in sus daca acesta nu are pe ce sa se sprijine? Si in plus vrei sa fii mare in sus si cu picioarele subtiri? arata hidos sa fii asa. Si mai mult Genoflexiunile sunt un exercitiu ce mareste productia naturala de testosteron in corp. Deci ajuta in general la cresterea in masa musculara, nu numai pentru picioare ci pentru toate celelalte grupe.
Iar spatele? De ce sa excluzi spatele? Pe langa faptul ca un spate lat si puternic arata foarte bine, acesta este esential si pentru alte exercitii ca genoflexiunile, indreptarile ridicarea greutatilor deasupra capului etc. Iar atunci cand lucrezi spatele, indirect lucrezi si bicepsul.
Deci nu fii fraier si lucreaza tot corpul asa cum trebuie daca vrei sa arati frumos si sa fii bine proportionat.
Eu mereu aloc o zi intreaga pentru picioare, au totusi 50 % din masa musculara, sunt FOARTE IMPORTANTE.
Iar spatele e mai important decat bratele, spatele iti da senzatia de masivitate. La fel, si lui ii aloc un antrenament intreg.
In culturism, nu ai cum sa nu antrenezi toate grupele daca vrei sa ajungi la un rezultat.
Unele grupe le lucrezi fara sa vrei dupa cum au spus si cei de mai sus.
Si celelalte grupe trebuiesc antrenamente! Daca nu le antrenezi vei ramane deficitar in ele si corpul va capata o forma mai ciudata.De exemplu picioare subtiri si umeri, bicepsi si piept mari.Se va vedea urat. Daca vrei, pui mai mult accent pe grupele care le vrei mai dezvoltate(2 zile pe saptamana antrenament pentru ele)
Cand lucrezi o grupa soliciti mai multe (de ex cadn faci piept faci si triceps si abdomenu e incordat.Si e aiurea, nu ai cum sa ai un piept masiv daca nu ai si un spate, si sincer mie spatele mi se pare cea mai atractiva grupa pe alnbga abdomen. Acum treba ta dar parerea mea e sa nu neglijezi nici o grupa