| AlinPeFelie a întrebat:

Am 1.70m si 62kg. E posibil sa fac un abdomen..cat de cat bine cladit pana in vara?big grin Adica..in 1 luna, 2 se poate? Am putina grasime abdominala..cum as putea sa o dau jos? Ca am inteles ca doar cu abdomene nu pot. happy Multam' fain.

Răspuns Câştigător
| BracKMyhay95 a răspuns:

Dieta bogata in proteine+vitamine si cardio de 3-4x/saptamana. Si vei da jos grasimea.

7 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Poti cu dieta sanatoasa.PA

| 01rukia01 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema,bine sunt fata nu e vorba ca vreau sa fac patratele,ar fi ciudatlaughing
da, pana in vara poti, ai destul timp
dar trebuie sa tragi tare cam every day la abdomene
grasimea aia se arde cand transpiri, o dai jos alergand, facand sport in general
poti sa mananci ce vrei ca-ti trebuie ceva acolo ca sa-ti faci muschii

| blueskydarkeyes a răspuns:

Pai... presupun ca esti baiat (numele tau nu prea da indicii) asa ca data viitoare specifica sexulwinking
Abdomene, mers la sala si lucrat din greu (e nevoie de multa vointa si cand simti ca nu mai poti si vrei sa te opresti mai fa inca 5-10), nu manca la fast-food, axeaza-te pe fructe si legume si cel mai important nu uita sa te hidratezi. Daca te duci la sala si te intorci seara acasa, chiar daca ti-e foame nu alege friptura ci o supa, o portocala si la culcare.
Cu programul asta (daca il repecti) eu zic ca o sa obtii rezultate frumoase. poate ca nu o sa ai 4 patratele dar sigur o sa ai un abdomen puternic (si care sa atraga fetewinking ).

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru blueskydarkeyes):

Cu fructe si legume va ajunge un vestejit. Tu chiar nu stii nimic despre diete.

| AlyAleksandra a răspuns:

Conteaza si ce mananci si sa nu uitam si de exercitiul fizic in aer liber(primavara) dar si multe abdomene.

| lukatoni a răspuns:

Bine intieles ca poti sa faci atat timp cat iti dai silinta. Abdomene kate poti inainte de culcare si grasimea se duce

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru lukatoni):

Cu abdomene nu scazi din stratul adipos dp abdomen. Si in plus cu abdomene lucrezi doar partea de sus a abdomenului, pentru cea de jos trebuiesc ridicari de picioare.