anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 1.72 si 75kg as dori daca se poate un plan de slabit, fac sala si exerciti acasa de 3luni si am ceva fibra, biceps abdomen pectorali sunt bine dezvoltate, ridic pana la 60kg fara probleme. As dori sa pierd in greutate cam 15-20kg, am incercat orice si nuprea dau rezultate.

Răspuns Câştigător
| tatuajebrasov a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, punete sa alergi la banda ca afara nu prea e de stat pe vremurile astea si poti sa faci exercitii cu grutati mici si multe repetarisi ai mai putea sa ti achizitionezi de la magazinele de suplimente proteice niste pastile care ti elimina apa din organism, dar dupa parerea mea nu esti gras.in fine tu stii de ce vrei sa slabesti asa de mult

6 răspunsuri:
| JokerV a răspuns:

Multumesc frumos pentru respunsuri

| nesuferit a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa pleci de la alimentatie in primul rand, fara prajeli fara paine si sa incerci sa nu depasesti 2000 calorii
ca program de lucru fol unu normal pentru masa doar ca faci cu greutate constanta12-15 repetari
la asta poti sa adaugi banda si bicicleta, sarit coarda

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Daca vrei sa slabesti du-te la un nutritionist ei stiu ce-i mai bine pentru tine

| andrey69sex a răspuns:

Reguli - nu atinge mai mult de 1800kcal
-nu stii ce e aia prajeala in ulei, paine alba (baga neagra) fast-food de orice fel, dulciuri in exces
- Cardio macar 70 minute/ saptamana (alergare, bicicleta)

| TzaTzikyReal a răspuns:

Ai slabit bine